Quantcast

L. Dončičius į krepšinio rungtynes – šešiaračiu monstru

  • Teksto dydis:

Krepšininkas Luka Dončičius savo gerbėjus stebina ne vien fenomenaliu žaidimu, bet ir automobilių kolekcija.

Praeitą savaitę Dalaso „Mavericks“ klubui atstovaujantis slovėnas į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionato rungtynes su Atlantos „Hawks“ ekipa atvyko šešiaračiu visureigiu „Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire“.

Monstras, kainuojantis per 250 tūkst. JAV dolerių, turi 6,2 l darbo tūrio V8 500 AG variklį „Dodge Hemi Hellcat“ ir iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 3,7 sek.

Tačiau Lukos garaže yra ir gerokai kuklesnis eksponatas. Tai – dovana gimtadienio proga: „Zastava 750Z“, kuris Serbijoje buvo gaminamas 1955–1985 m.

„Zastava 750Z“ – itališko „Fiat 600“ kopija. Automobiliuko su 25 AG varikliu maksimalus greitis – beveik 100 km/val.

Be to, L. Dončičius kartais sėda ir prie „Lamborghini Urus“, „Porsche 911 S“, „Audi A7“, „Porsche Electric Panamera“ ar „Chevrolet Camaro“ vairo.

„Porsche Panamera“ man – gražiausias automobilis pasaulyje", – yra sakęs Slovėnijos krepšininkas.

Neoficialiais duomenimis, slovėnui stilizuotas „Lamborghini Urus“ kainavo maždaug 250 tūkst. JAV dolerių, tačiau tai – tikriausiai smulkmena, turint galvoje L. Dončičiaus sutartį su „Mavericks“: 207 mln. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Nors tai ir kvepia pižonizmu , bet reikia sutikti - automobilis klasiškas , paprasti mirtingieji apie tokį gali tik svajoti .

niekam neidomus

niekam neidomus portretas
tas nutukėlis

Anan apacioje

Anan apacioje portretas
Taip taup, del mazo bbio.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių