Quantcast

Į Kiniją besižvalganti NBA tariasi su žaidėjais dėl sezono nutraukimo

  • Teksto dydis:

Dėl koronaviruso sustabdytos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) kovos šį sezoną gali ir nebebūti pratęstos, skelbia ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas.

Žurnalistas praneša, jog pesimizmo į šio sezono ateitį NBA vadovams įnešė nepratęstas Kinijos čempionatas, kurio atnaujinimas dėl valdžios apribojimų nukeltas vėlesniam laikui.

„Buvo optimizmo, kad galėsime judėti toliau, bet tuomet viskas sustojo, o tam didelę įtaką turėjo Kinijos lygos nepratęsimas, – kalbėjo Windhorstas. – Kalbėjau tiek su žaidėjų asociacija, tiek su lygos vadovybe ir yra aišku, jog NBA ruošia pasiūlymą, kuris leistų nutraukti sezoną.“

„Jie neturi paskelbti šio sprendimo dabar, bet šios derybos leis NBA turėti tokį pasirinkimą ateityje, – tęsė ESPN žurnalistas. – Dabar yra kalbama ne apie sezono pratęsimą, o apie finansinius aspektus, jei pirmenybės nebūtų pratęstos. Visų galvose atsirado daugiau pesimizmo.“

Dėl COVID-19 protrūkio NBA buvo sustabdyta kovo 11-ąją, o iki reguliariojo sezono pabaigos dar liko sužaisti 259 susitikimus.

Pagal šeštadienio ryte pateikiamus duomenis, JAV koronavirusu užsikrėtusiųjų skaičius perkopė 277 tūkst. žmonių ribą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių