Quantcast

„Heat“ trečią kartą suspendavo D. Waitersą: gynėjas nesilaikė taisyklių

  • Teksto dydis:

Majamio „Heat“ komanda trečiąjį kartą šį sezoną suspendavo savo atakuojantį gynėją Dioną Waitersą, kuris dar nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Klubas paskelbė, jog toks sprendimas priimtas, kadangi 28-erių metų 193 cm ūgio gynėjas nesilaikė komandos politikos ir vidutinių taisyklių bei nuolat buvo nepaklusnus.

D. Waitersas suspenduotas iki gruodžio 23 dienos ir praleis penkerias rungtynes, o pirmąjį mačą po suspendavimo galės žaisti tik gruodžio 27-ąją. Tuomet „Heat“ susikaus su Indianos „Pacers“.

„Šią savaitę įvyko ne vienas nepriimtinas incidentas, o jų kulminacija tapo netinkamas krepšininko elgesys per paskutines rungtynes sėdint ant suolo. Dėl to nutariau jį suspenduoti“, – sakė „Heat“ vadovas Patas Riley.

Lapkričio mėnesį jis nemalonumų turėjo dėl valgomosios marihuanos. Tąkart krepšininkui buvo skirta dešimties rungtynių diskvalifikacija.

Prieš pat sezono pradžią gynėjui buvo skirta pirmoji diskvalifikacija už žalingą elgesį, tačiau konkrečiau apie priežastį nebuvo kalbėta.

Atletui pirmieji du suspendavimai kainavo 917,931 tūkst. JAV dolerių. Dėl naujausio suspendavimo jis praras dar 500 tūkst. JAV dolerių. Per sezoną D. Waitersas turėjo uždirbti 12,1 mln. JAV dolerių. Jis jau prarado 1,4 mln. JAV dolerių, arba 11,6 proc. savo visos algos.

Gynėjas žadžia pagal prieš trejus metus sudarytą keturių sezonų 47,3 mln. JAV dolerių sutartį.

Praėjusį sezoną krepšininkas „Heat“ gretose vidutiniškai per 25 minutes pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių