Quantcast

Gydytojo nuomone K. Thompsonas turėtų nežaisti dvejus metus

  • Teksto dydis:

Praėjusio Nacionalinio krepšinio asociacijos (NBA) finalo metu kryžminių kelio raiščių traumą patyręs Klay Thompsonas turėtų nežaisti dvejus metus.

Tokia nuomone pasidalijo daktaro laipsnį turintis Timas Hewettas, kuris metų metus studijuoja kelių biomechaniką bei neseniai parašė straipsnį, kuriame teigia, kad sportininkai patyrę kryžminių kelio raiščių traumas turėtų pristabdyti karjerą dvejiems metams.

„Prašau nesakykite to Klay. Tai nėra mano nuomonė. Žmonės sako, kad tai tik mano nuomonė, kiti galvoja kitaip. Tai netiesa. Aš remiuosi mokslu bei faktais.

Žmonėms tai nemalonu girdėti, tačiau tai nekeičia fakto, kad nesulaukus dvejų metų yra nemaža rizika patirti tokią pačią traumą, o pirmaisiais metais žaidėjai nebūna tokie patys kokie buvo prieš traumą“, – teigė Hewettas.

Tiesa, Hewettas niekaip neprisidėjo prie K. Thompsono reabilitacijos bei neatliko jam jokių tyrimų ar apžiūros.

„Warriors“ vis dar nėra patvirtinę kada snaiperis galės grįžti į aikštelę, tačiau tikimasi, kad krepšininkas ant parketo išbėgs vasario-kovo mėnesį.

Praėjusiame sezone K. Thompsonas vidutiniškai pelnė po 21,4 taško (41 proc. tritaškių), atkovojo po 3,9 kamuolio ir atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P

P portretas
Labai geras žaidėjas, gaila, kad gavo tokią rimtą traumą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių