Quantcast

Geriausių Eurolygos žaidėjų reitinge M. Kuzminskas krito per 40 pozicijų

  • Teksto dydis:

Portalas „Eurohoops“ tęsia geriausiųjų Eurolygos krepšininkų reitingą, kuriame šį kartą atsidūrė ir Pirėjo „Olympiakos“ bei Lietuvos rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

M. Kuzminskui buvo skirta 65-oji pozicija, kuomet pernai krepšininkui buvo skirta 24-oji vieta.

„Tai vienas iš didžiausių nuopuolių šių metų reitinge, lyginant su praėjusiais metais. Praėjęs sezonas buvo nuviliantis tiek Milano klubui, tiek pačiam Kuzminskui. Nors kartais jis ir sėkmingai išnaudojo suteikiamą laiką bei iš žaidimo atakavo 47 proc. taiklumu, tačiau Kuzminskui viso sezono metu trūko stabilumo“, – rašoma straipsnyje.

70-oji vieta atiteko Tel Avivo „Maccabi“ puolėjui Quincy Acy, 69-oji – Sergejui Karasiovui iš Maskvos srities „Chimki“, 68-oji – Vladimirui Lučičiui iš Miuncheno „Bayern“, 67-oji – pirmą kartą į Europą iš NBA atvykusiam Gregui Monroe, o 66-oji – Jamesui Gistui iš Belgrado „Crvena Zvezda“.

64-oji pozicija buvo skirta Vitorijos „Baskonia“ puolėjui Jaysonui Grangeriui, 63-ioji – Bojanui Dubljevičiui iš Valensijos „Basket“, 62-oji – Jaycee Carrollui iš Madrido „Real“, o 61-oji – M. Kuzminsko komandos draugui Kostui Papanikolaou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis  portretas
visiskai apleido treniruotes,sedejo uz atlanto ant suoliuko ir gaudavo atlygi,galvoja kad ir europoje pasedes ir gaus ,pasirodo cia dirbti reikia kaip reikiant pet treniruotes,greit grys i kokius Prienus ar kitur.

Dar mažai

Dar mažai  portretas
krito. Kažkoks kuzia nesusitupėjęs ir atrodo, jau nesusitupės. Dar šį sezoną pasistumdys užsienyje ir, ko gero, teks vyniotis į Šakius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių