Quantcast

FIBA Pasaulio taurės atranka: K. Kemzūra paskelbė rinktinės keturioliktuką

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra pristatė krepšininkų keturioliktuką 2023 m. FIBA Pasaulio taurės atrankos mačams su Vengrija ir Prancūzija.

 

„Mintys ir nusiteikimas šiame atrankos lange nesikeičia. Esame užsitikrinę vietą Pasaulio taurėje ir tai yra labai gerai – mūsų neslegia atsakomybė arba įtampa. Visgi, vienareikšmiškai, mes norime žaisti bei nugalėti, suprantame, ką atstovaujame ir kaip aukštai kartelė yra iškelta. Dėl šio atrankos lango dar trumpesnio pasiruošimo laikotarpio mes priėjome išvados, jog norime surinkti, kiek galima, tuos pačius žmones, kad būtų tęstinumas“, – mintimis dalijosi K. Kemzūra.

Lietuvos rinktinė vasario 23 d. Klaipėdos „Švyturio” arenoje susikaus su Vengrija. Pirmąjį komandų tarpusavio susitikimą rugpjūčio 24 dieną Sombathėjuje laimėjo Lietuva rezultatu 78:88.

Vasario 26 d. išvykoje lauks paskutinės atrankos varžybų rungtynės. Trelaze miestelyje Lietuvą priims Europos vicečempionė Prancūzijos rinktinė. Pirmoji varžovų dvikova atrankos ciklo varžybose vyko praėjusių metų lapkričio 11 d. Tąsyk Panevėžyje lietuviai pralaimėjo 65:90.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
kemzura vienintelis treneris su kuriuo lt komanda uzeme pasaulio cempe 3 vieta.daugiau tokiu treneriu lt nera.o tada ir zaidejai buvo tikrai krepsiniui atsidave ir buvo vienas geras kleiza.o dabar nesuprantu kodel nepeme ehodo,blazeviciaus bickauskio,o kazkokius velicka zemaiti kairi,na varzyboskaip ir nereikalingos bet vistiek geda nuo francu gaut 30 tasku.na ir su tipo asais valanciunu ir saboniu nesitikekim ka nors laimeti.maciau sabonio statistika is 30 metimu pataike tik 12,valanciuno is 30 pataike tik16.jie ten nba gal ir skaitosi geri,bet uz rinktine nepazaidzia.taip kad gal busim 6-8.viskas.

V

V portretas
Na Kemzuros dalia but tik asistentu, o ne treneriu..skystokos blauzdos

Aistruolis.

Aistruolis. portretas
Man atrodo, kad Kemsas prisikemsuos, net su Maksvycium nepasitaria. Ydomu!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių