Quantcast

Europos policijos krepšinio čempionate pirmąją pergalę iškovojo Lietuvos rinktinė

  • Teksto dydis:

Limože prasidėjusiame Europos policijos krepšinio čempionate pirmąją pergalę iškovojo Lietuvos rinktinė. Lietuviai 82:57 (25:18; 15:15; 22:13; 20:11) įveikė šeimininkų prancūzų rinktinę.

Rinktinės treneris Mindaugas Kriščiokaitis pasidžiaugė, kad nepaisant sunkios ir ilgos kelionės rinktinė sugebėjo prisitaikyti prie galingų prancūzų ir antroje pusėje pavyko perimti iniciatyvą. „Žaidėme su aukšta ir galinga Prancūzijos rinktine. Pavyko sustabdyti jų snaiperius, perimti nemažai kamuolių, gerai kovojome po lenta. Atkakli kova vyko visų rungtynių metu ir galutinis rezultatas ne visai atspindi vykusią kovą aikštėje. Džiaugiuosi, kad po varginančios kelionės vyrai sugebėjo pailsėti ir užtikrintai sukovoti su galingu priešininku. Belieka išlaikyti tokį pat žaidimą ir jį po truputį gerinti. Taip pat noriu padėkoti visiems už palaikymą“, – kalbėjo rinktinės treneris.

 

 

 

 

Lietuvos grupėje taip pat žaidžia Liuksemburgas ir Islandija. Rytoj vakare Lietuvos rinktinės laukia antros grupės rungtynės su Liuksemburgu.

Kitoje grupėje varžosi Graikijos, Belgijos, Vokietijos ir Italijos rinktinės. Į kitą etapą pateks po dvi geriausias kiekvienos grupės komandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių