Quantcast

Dar vieną monstrišką dublį surinkęs R. Miniotas „CBet“ nukalė pergalę prieš „Dzūkiją“

  • Teksto dydis:

Prienų „CBet“ (4-3) lyderis Regimantas Miniotas surengė dar vieną dėmesio vertą pasirodymą LKL pirmenybėse, o jo vedama ekipa namuose 81:74 (17:16, 25:17, 19:14, 20:27) susitvarkė su Alytaus „Dzūkija“ (1-6).

Rezultatyviausias, daugiausiai kamuolių atkovojantis ir naudingiausias LKL pirmenybių krepšininkas Regimantas Miniotas ir šiame mače buvo neįmenama mįslė varžovams.

Sunkiojo krašto puolėjas pelnė 24 taškų, sučiupo net 17 atšokusių kamuolių pakartodamas karjeros rekordą ir mačą baigė su 38 naudingumo balais.

24-erių puolėjui tai jau penktasis dvigubas dublis šiame sezone ir ketvirtasis iš eilės.

Alytiškiai šiame mače pataikė vos 3 tritaškius iš 19. Tolimais metimais neblizgėjo ir šeimininkai (4/14), tačiau jie dominavo atkovotų kamuolių statistinėje eilutėje – 46:30.

Rungtynių pradžioje ryškesnio pranašumo nepavyko susikurti nei vieniems, nei kitiems. Po pirmojo ketvirčio šeimininkai pirmavo 17:16, dzūkams net 9 taškus pirmųjų mačo minučių metu pelnė A.Jomantas.

Antrąjį kėlinį komandos pradėjo panašiai – rungtynių svarstyklės svyravo tai į vieną, tai į kitą pusę, kol po kelių minučių šiokį tokį pranašumą „CBet“ vyrams padėjo susikrauti M.Wrighto pastangos – 28:22. Ir nors svečiai pristabdė Prienų klubo spurtą, kėlinio pabaigoje šeimininkai dar kiek padidino persvarą (42:33).

Prasidėjus antrajai rungtynių pusei „CBet“ pranašumas ilgai išliko panašus, o priartėti priešininkams neleido prieniškių lyderių tandemas – R.Miniotas ir M.Wrightas. Galiausiai Prienų klubas dar ir padidino atotrūkį nuo varžovų – 61:47.

Paskutinįjį ketvirtį alytiškiai pradėjo kiek sėkmingiau, bet priešnuodžių varžovų žaidimui suradusi „CBet“ ekipa ir toliau išlaikė rungtynių kontrolę savo rankose. Per paskutiniąsias mačo minutes dzūkai dar priartėjo prie prieniškių, tačiau šių pastangų jau nepakako pergalei – rungtynių sirena skelbė apie Prienų klubo pergalę rezultatu 81:74.

Prienų „CBet“: Regimantas Miniotas 24, Marquisas Wrightas 21, Mindaugas Sušinskas 13.

Alytaus „Dzūkija“: Artūras Jomantas 20 (26 naud. bal.), Matas Jucikas 16, Kristupas Žemaitis 14 (7 rez. perd.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių