Quantcast

D. Sabonio ir „Pacers“ sutarties derybose daugiau išlošė klubas?

  • Teksto dydis:

Praūžus terminui, kuomet klubai galėjo siūlyti naujas sutartis savo žaidėjams, „Sports Illustrated“ įvertino laimėtojus bei pralaimėtojus.

Kalbėdami apie Indianos „Pacers“ bei Domanto Sabonio sutarties derybas, „Sports Illustrated“ mano, jog didesnę pergalę pasiekė klubas.

D. Sabonis su Indianos ekipa sudarė ketverių metų 74,9 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Tiesa, pasiekus tam tikras premijas, suma gali išaugti iki 85 mln. dolerių.

„Sutarties sudarymas su D. Saboniu duos „Pacers“ daugiau laiko įvertinti lietuvio ir Myleso Turnerio duetą prieš nusprendžiant, kokių tolimesnių veiksmų imtis. Kol kas šis tandemas didelių rezultatų neatnešė, tačiau galbūt nauja sudėtis ir Victoro Oladipo sugrįžimas pagerins situaciją“, – rašoma straipsnyje.

„Jeigu šis bandymas nepasiteisins, „Pacers“ galės bandyti išmainyti vieną iš aukštaūgių. Nepratęsus sutarties su D. Saboniu, mainus atlikti būtų žymiai sunkiau, nes jo sutartis buvo besibaigiąs. Tai taip pat galėjo įstumti „Pacers“ klubą į keblią situaciją vasarą, kuomet lietuviui būtų tekę siūlyti kur kas pelningesnę sutartį.

Dabartiniame scenarijuje atrodo, kad visi gali atrasti savąjį žaidimą ir sugrįžus Oladipo būti puikia komanda. Mažų mažiausiai, D. Sabonis gavo pinigus, kurių jis nusipelnė“, – teigia „Sports Illustrated“.

„Pacers“ su D. Saboniu priešakyje į pirmąjį sezono mūšį stos jau artėjančią naktį, kuomet namuose susitiks su Detroito „Pistons“. Dvikovos pradžia 2 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
SENIS sabonis LIETUVA PARDAVĖ UŽ 14 MILIJONŲ,sŪNUS PAIMS 85 MILIJONUS.IR NEREIKIA RĖKTI,KAD MYLIM LIETUVA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių