Quantcast

D. Adomaitis: „Juventus“ dabar demonstruoja labai gerą žaidimą

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Rytas“ antradienį savo arenoje sieks iškovoti bilietą į savaitgalį Klaipėdoje vyksiantį „Citadele Karaliaus Mindaugo taurė“ varžybų finalinį renginį.

Tam, kad taip atsitiktų, vilniečiams būtina „Jeep“ arenoje didesniu nei 4 taškų skirtumu įveikti Utenos „Juventus“ komandą.

Vilniaus „Ryto“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sako, kad komanda yra nusiteikusi kovingai ir su sirgalių palaikymu privalo nugalėti svečius iš Utenos.

„Nuotaikos kovinės, žaidžiame namuose. Tikimės, kad bus pilna arena, turėsime gerą palaikymą. Su „Juventus“ žaidėme jau daug rungtynių, taip, kad žinome, kad tai yra komanda, kuri yra ant bangos. Patys pralaimėjome jiems Utenoje. Yra dalykai, kuriuos privalome padaryti gerai: ypač individualioje gynyboje. Taip pat yra taktikos dalykai, kuriuos turime gerai išpildyti kaip komanda. (Bet mūsų) kovingumas turi būti aukščiausiame lygyje“, – teigia D. Adomaitis.

Anot vilniečių stratego, didelis pasitikėjimas savimi yra vienas pagrindinių „Juventus“ ginklų, leidžiančių šiai komandai įveikti atrodytų pajėgesnius varžovus. 

„(Utena) žaidžia su labai dideliu pasitikėjimu. Faktas, kad kai turi vienas rungtynes per savaitę, yra laiko atsistatyti ir pasirengti. „Juventus“ būna puikiai pasirengę visoms rungtynėms ir fiziškai, ir taktiškai. Čia ir yra jų stiprybė. Jie dabar demonstruoja labai gerą krepšinį“, – pastebi D. Adomaitis.

Šių metų sausio 2 dieną vykusiame pirmame „Citadele Karaliaus Mindaugo taurė“ ketvirtfinalio susitikime „Juventus“ įveikė „Rytą“ 85:81. Gytis Radzevičius ir Žygimantas Skučas šeimininkų komandai tame mače atitinkamai pelnė 17 ir 16 taškų. Rezultatyviausiai „Ryto“ komandoje žaidė 20 taškų pelnęs Martynas Echodas. Tiesa, Vilniuje „Rytui“ vis dar teks verstis be jo pagalbos – aukštaūgis gydosi pėdos traumą.

Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ dvikova vyks vasario 11 d. 20 val. „Jeep“ arenoje Vilniuje. Bilietus į susitikimą platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių