Quantcast

Buvusi NBA žvaigždė L. Odomas pabudo iš komos

  • Teksto dydis:

Buvęs JAV Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Lamaras Odomas, gyvenantis atskirai nuo savo žmonos – televizijos realybės šou žvaigždutės Khloe Kardashian (Chlojės Kardašian), pabudo po keturias dienas trukusios komos.

Vienas šaltinis sakė garsenybių pasaulio naujienų portalui People.com, kad ligoninėje Las Vegase gydomas krepšininkas jau yra „sąmoningas“ ir penktadienio popietę paprašė leisti jam pasikalbėti su žmona. Tokia žinia buvo paskelbta praėjus kelioms valandoms po kito šaltinio pranešimo, cituoto kelių žiniasklaidos kanalų, kad L.Odomas atsimerkė ir paprašė leisti jam pasikalbėti su savo vaikais.

35 metų sportininkas buvo išvežtas į ligoninę „Sunrise Hospital“ antradienį, kai buvo rastas netekęs sąmonės viename Nevados viešnamyje.

Iki penktadienio sportininkas buvo prijungtas prie dirbtinio kvėpavimo aparato, bet dabar šaltiniai tvirtina, kad gyvybę palaikantys aparatai buvo atjungti.

Kai L.Odomas antradienį buvo paguldytas į intensyviosios terapijos skyrių, jo organizme buvo aptikta kokaino ir opiatų. Dabar jis gali būti apklaustas policijos ir galbūt suimtas dėl draudžiamų medžiagų vartojimo.

Kelias pastarąsias dienas jį supo artimieji, o Kh.Kardashian buvo atsakinga už sprendimus, susijusius su jo gydymu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių