Quantcast

Buvęs „Neptūno“ aukštaūgis renka taškus mėgėjų lygoje

Kauno krepšinio mėgėjų lygoje (KKML) rungtyniauja ne tik paprasti oranžinio kamuolio mylėtojai, bet ir buvę profesionalūs krepšininkai. Šiomis dienomis tarp jų meistriškumu išsiskyrė buvęs Klaipėdos „Neptūno“ vidurio puolėjas Vytautas Šarakauskas.

39 metų 203 cm ūgio V. Šarakauskas profesionalios karjeros metais daugiau nei dešimtmetį praleido Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), o su „Neptūnu“ vieną sezoną rungtyniavo net ir elitiniame Senojo žemyno turnyre – Eurolygoje. Buvęs „Neptūno“, „Šiaulių“ bei Vilniaus „Sakalų“ klubų žaidėjas kurį laiką sėkmingai rungtyniavo Nacionalinėje krepšinio lygoje bei yra tapęs Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionu. Prieš keletą metų karjerą baigęs V.Šarakauskas prieš savaitę debiutavo KKML Verslo įmonių lygoje. Pirmasis blynas neprisvilo.

„Baltic Transline“ marškinėliais užsivilkęs aukštaūgis padėjo savo ekipai 101:78 įveikti „Replaza&Dargesta“ komandą. Pasak lygos svetainės, V. Šarakauskas surinko galingą trigubą dublį: pelnė 35 taškus, atkovojo 23 kamuolius, išskirstė 11 rezultatyvių perdavimų bei surinko net 63 naudingumo balus.

„Baltic Transline“ su penkiomis pergalėmis bei trimis pralaimėjimais šiuo metu Verslo įmonių lygoje rikiuojasi trečioje vietoje. Aukščiau jų žengia „Kauno tiltai“ (6 pergalės ir 1 nesėkmė) ir „Arv-Auto“ (7 ir 1). O tarp artimiausių persekiotojų yra „Kauno Policija“ bei „Naftelf-Nowaco“ (po 4 pergales ir 4 pralaimėjimus). Tiek pat laimėjimų pasiekė ir „Replaza-Dargesta“ komanda, žaidusi maču mažiau. Nuo šių ekipų minimaliai atsilieka Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono vyrai, laimėję 3 rungtynes, bet turintys du mačus atsargoje.

Šiame turnyre kol kas sunkiausiai sekasi „Coca cola“ (1 pergalė) ir „TransUnion“ (0 laimėjimų) kolektyvams.

Verslo įmonių lygoje komandos įpusėjo kelią iki atkrintamųjų etapo, į kurį pateks 1-6 vietas užėmusios komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Verslo imoniu lygoje komanda pavadinimu kauno policija...geras cia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių