Quantcast

„Bulls“ atgimimo darbus pradedantis A. Karnišovas: tai – didžiausia mano svajonė

  • Teksto dydis:

JAV sporto žiniasklaidos gigantės ESPN nušviestas Artūro Karnišovo persikėlimas iš Denverio „Nuggets“ organizacijos į Čikagos „Bulls“ tapo oficialus.

Legendinis klubas pristatė lietuvį žiniasklaidai viceprezidento krepšinio operacijoms pareigose, iš kurių tautiečiui yra pavesta performuoti komandos štabą administracijoje ir trenerių personale.

„Tai – didžiausia mano svajonė, – atviravo A. Karnišovas. – Esu pasiruošęs laukiančiam iššūkiui. Užaugau žiūrėdamas Čikagos „Bulls“ kovas. Mane, vaikį iš Lietuvos, jie supažindino su amerikietišku krepšiniu ir NBA. Visuomet simpatizavau šiai franšizei, man yra privilegija būti jos atgimimo plano dalimi.

Noriu padėkoti „Bulls“ organizacijai už suteiktą galimybę bei šiltą mano ir šeimos sutikimą Čikagoje.“

Nuo 2013 metų Denveryje darbavęsis A. Karnišovas prisidėjo prie „Nuggets“ iškilimo į Vakarų konferencijos viršūnę. Čikagos klubas pristatyme išskyrė buvusio Lietuvos rinktinės krepšininko indėlį pasikviečiant Nikolą Jokičių (41-as šaukimas 2014-ųjų biržoje), Jamalą Murray (septintas šaukimas 2017-ųjų biržoje) ir Michaelą Porterį (14-as šaukimas 2018-ųjų biržoje), taip pat pasirašant sutartį su Paulu Millsapu.

Minimas ir A. Karnišovo darbas skauto pareigose 2014-ųjų JAV rinktinėje, kuri Ispanijoje nuskynė pasaulio čempionato auksą.

„Artūras – vienas didžiausią pagarbą turinčių vadovų NBA lygoje, – apie A. Karnišovą atsiliepė „Bulls“ prezidentas Michaelas Reinsdorfas. – Jo pasiekimai kalba patys už save. Esu labai laimingas, kad jis nuo dabar yra „Bulls“ narys. Pasitikiu jo vizija ir galimybėmis imtis lyderystės, o jo patirtis prisidedant prie Hjustono „Rockets“ ir „Nuggets“ iškilimo puikiai pasitarnaus mūsų komandai.“

FIBA specialiai šia proga primena A. Karnišovo žaidimo momentus prieš JAV rinktinę 1998-ųjų metų pasaulio čempionate:



NAUJAUSI KOMENTARAI

DM

DM portretas
Saunuolis

Kastis

Kastis portretas
Šaunuolis, sėkmės!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių