Quantcast

Broliai Lavrinovičiai – apie pirmąjį automobilį ir juokingus incidentus su policija

  • Teksto dydis:

Krepšininkai broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai ryžosi atvykti į specialiai paruoštą šventinę 2TV laidą „Merginos prie vairo“, kurioje pasidalijo savo patirtimis apie transporto priemones. Abu krepšininkai yra daugiau nei dviejų metrų ūgio, tad rasti patogų ir jų fiziniams duomenims tinkamą automobilį išties nelengva užduotis.

„Daug pasirinkimo, kaip žinoma, mums nėra. Renkantis automobilį yra svarbūs du dalykai, kad jis būtų patogus ir didelis. Kai buvome jaunesni, patogumas nebuvo svarbus, prioritetas būdavo grožis ir madingumas. Bet dabar viskas kitaip, turime šeimas, tad turime tilpti visi“, – vienas kitą papildė broliai K. ir D. Lavrinovičiai.

Nėra tokio automobilio, į kurį įsėdus aukštiems krepšininkams nereikėtų atitraukti sėdynės ir stengtis įsipatoginti. Maksimaliai gerinantys vairavimo kokybę krepšininkai vairuoja kitaip, nei visiems įprasta. O tokie įpročiai iššaukia ne tik kitų vairuotojų reakcijas, bet ir sulaukia pareigūnų dėmesio.

„Įsėdę iškart atsitraukiame sėdynę, kiek tik įmanoma, ir atsilošiame, todėl iš šalies atrodo, kad automobilis važiuoja pats. O tai traukia ir kitų žmonių dėmesį ir, be abejonės, policijos. Vieną kartą važiavau autostradoje ir aplenkiau policiją, jie pasivijo ir žiūrėjo, kas čia vyksta. O mano galiniai langai tamsinti, mačiau, kaip jie įtartinai žiūri, dar palaukiau keletą sekundžių, o tada pasirodžiau pro vairuotojo langą, pamojavau ir nusišypsojau. Pareigūnai neslėpė nuostabos ir juoko“, – prisimena D. Lavrinovičius

Broliai Lavrinovičiai puikiai prisimena savo pirmąjį bendrą automobilį, kuriam ilgai taupė ir įsigijo už pirmojo krepšininkų kontrakto pinigus. „Tuo metu mus dar išlaikė tėvai, tačiau susitaupėme 2 tūkst. litų ir nuvykome į Gariūnų turgų, tačiau supratome, kad reikia dar pataupyti, nes didelio pasirinkimo už tokią sumą nebuvo. Susitaupę 5 tūkst. įsigijome 5 serijos „BMW E34“, raudonos spalvos. Nors ir sunkiai į jį tilpome, tačiau jis mums labai patiko. Iš tikrųjų tūkstantį dar pasiskolinome ir iš tėvų, kurio dar iki šiol negrąžinome“, – juokavo Lavrinovičiai.

Specialioje šventinėje laidos „Merginos už vairo“ vedėjos Marija ir Dalia dvyniams paruošė ne tik įdomių klausimų, bet ir užduotį, kurią dar prieš laidos filmavimą turėjo įvykdyti broliai Lavrinovičiai. Kaip jiems sekėsi ir kokių kuriozų jie patyrė kelyje, sužinokite jau šį antradienio vakarą 22 val. per 2TV ir lnk.lt. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisios fizionomijos

 baisios fizionomijos portretas
fui vel tie pernoke ;;maaatau ,maaaatau vyti lauk prievartautojus is Lietuvos EX sostines
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių