Quantcast

Ateitį su „Žalgiriu“ susiejęs T. Walkupas: kontrakto sąlygos – puikios abiem pusėms

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ klubas, dar neįpusėjus 2019–2020 m. sezonui, žengė svarbų žingsnį – susitarė dėl kontrakto pratęsimo su antrus metus komandoje rungtyniaujančiu amerikiečiu Thomasu Walkupu.

Pasirašius naują sutartį krepšininkas Kaune rungtyniaus iki 2021 metų vasaros. Universalusis gynėjas kartu su „Žalgiris TV“ prieš ketvirtadienį Berlyne laukiančias Eurolygos rungtynes su vietos ALBA klubu pasidalijo mintimis apie savo sprendimą likti su žaliai baltais marškinėliais.

„Žinoma, sprendimas nebuvo sudėtingas. „Žalgiris“ – neįtikėtinas klubas, turintis ypač tvirtas vertybes. Tai – vienas didžiausių klubų Europoje. Esu daugiau nei laimingas galėdamas žaisti Kaune, – tvirtino T. Walkupas. – Čia žaidėjai gerbiami, gerbiama bendruomenė, organizacija. Kitas dalykas – aistra krepšiniui. To su niekuo nepalyginsi visoje Europoje ir tuo mėgaujuosi.“

Įprastai krepšininkai su klubais dėl kontrakto pratęsimo derasi pasibaigus sezonui, tačiau gavęs „Žalgirio“ pasiūlymą ilgesniam laikui pratęsti bendradarbiavimą T. Walkupas nė kiek nedvejojo.

„Kai žinai, ko nori, ilgiau laukti nereikia. Aš žinojau, ko noriu, man patiko pasiūlytos sąlygos, kurios, mano galva, buvo puikios abiem pusėms, todėl nusprendžiau pratęsti sutartį“, – aiškino amerikietis.

Ketvirtadienį T. Walkupas kartu su kitais komandos draugais sieks sugrįžti į pergalių kelią Eurolygoje ir varžovų arenoje susirems su ALBA ekipa.

„Turime laimėti šias rungtynes. Eurolygoje patekome į keturių pralaimėjimų seriją, o kiekvienos rungtynes šiame turnyre yra svarbios ir yra lyg tikros šunų pjautynės. Dvikova su ALBA bus dar svarbesnė žinant visas aplinkybes. Esame pasirengę“, – artėjant mačui Berlyne tvirtino T. Walkupas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių