Quantcast

Klaipėdiečių pergalių seriją nutraukė dzūkai

„Sunku kažką komentuoti ir rasti pozityvaus", - pripažino Dainius Adomaitis. Jo auklėtiniai „Betsafe-LKL“ pirmenybėse 70:85 nusileido Alytaus "Dzūkijos" ekipai ir nusileido į 7-ąją poziciją.

Iki akistatos Klaipėdoje "Neptūno" krepšinkai buvo laimėję ketverias rungtynes paeiliui, o dzūkai, atvirkščiai, tiek pat mačų pralaimėję.

Alytiškiai mačą svečiuose pradėjo ryžtingai (7:2), o antrajame ketvirtyje atitrūko dviženkliu skirtumu – 32:22. Tačiau šeimininkai grįžo į kovą ir ilsėtis išėjo atsilikdami minimaliai – 41:39. Taiklūs tolimi metimai svečiams padėjo išlaikyti persvarą ir dar sykį atsiplėšti (54:42). „Neptūno“ bandė vytis, bet nesėkmingai ir patyrė 8-ąjį pralaimėjimą per 14 dvikovų.

Nugalėtojams 19 taškų pelnė gynėjas Martynas Zigmantavičius, sužaidęs rezultatyviausias karjeros rungtynes LKL čempionate. Joshua Newkirkas pridūrė 15 taškų, Aleksandras Aranitovičius 13 (7 atk. kam.), Dylanas Frye’us 12 (6 rez. perd.).

„Neptūnui“ daugiausia taškų įmetė: Deividas Gailius 18, Julius Jucikas 16 (8 atk. kam.), Žygimantas Janavičius (8 rez. perd.) ir Benas Griciūnas (7 atk. kam.) – po 8, Edgaras Želionis 7. 

"Nuo pačios pradžių išėjome su neteisingu mentalitetu, trūko ir sportinių emocijų. Neprasižengėme varžovams metant iš toli, neapsigynėme vienas prieš vieną", - sakė D.Adomaitis.

Jo kolega "Dzūkijos" vairininkas Ramūnas Cvirka labiausiai džiaugėsi dėl racionalaus auklėtinių žaidimo.

"Neatsimenu, ar šį sezoną dar kada esame padarę tik 5 klaidas. Svarbiausia, kad gerai gynėmės – išpildėme, ką planavome", - sakė R. Cvirka.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių