Quantcast

Antras žingsnis: „Bucks“ tritaškiais užliejo NBA vicečempionus

  • Teksto dydis:

„Milwaukee Bucks“ žengė antrąjį žingsnį link Rytų konferencijos pusfinalio. Mike‘o Budenholzerio auklėtiniai namuose 132:98 (46:20, 32:31, 29:27, 25:20) namuose nepaliko šansų dar pernai NBA finale rungtyniavusiai „Miami Heat“ ekipai.

Serijoje iki keturių pergalių Milvokis pirmauja 2-0.

Skaudžiau nei šiame mače „Heat“ atkrintamosiose buvo sutriuškinti vos vieną kartą.

„Bucks“ dominavimą pradėjo nuo pat pirmųjų minučių ir ne kartą vertė Floridos komandos strategą Eriką Spoelstrą griebtis už galvos.

Giannio Antetokounmpo įkvėpta komanda galingai pradėjo akistatą ir dviženklį pranašumą susikūrė jau įpusėjus pirmam ketvirčiui (19:5). Visgi į šiuos pavojaus signalus svečiai neįsiklausė ir netrukus gavo dar vieną triuškinantį smūgį (5:20). Po šios atkarpos „Bucks“ persvara tapo milžiniška (41:15) ir svarbiausias rungtynių klausimas buvo atsakytas.

„Smagu, kad viso mačo metu buvome susikaupę ir apgynėme ankstyvoje stadijoje susikurtą pranašumą“, – po mačo džiaugėsi „Bucks“ strategas M.Budenholzeris.

Viskonsino komandos pergalės laidas buvo puikus pataikymas iš toli. Per mačą „Bucks“ įleido 22 tritaškius (42 proc.) ir taip pagerino franšizės rekordą NBA atkrintamosiose.

„Žaidėjai turi pasitikėti savimi ir atakuoti krepšį kai tik pasitaiko proga. Kai žinai, jog pataikysi, žaidimas tampa gerokai lengvesnis“, – šypsojosi „Bucks“ strategas.

Nugalėtojams G.Antetokounmpo per 31 minutę pelnė 31 tašką (11/16 dvitaškių, 1/7 tritaškių, 6/7 baudų), atkovojo 13 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, blokavo 1 metimą bei 2 sykius suklydo.

Graikas penktame atkrintamųjų mače iš eilės per nepilnas 35 minutes pelno bent 30 taškų ir prideda 10 atkovotų kamuolių.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 31 (13 atk. kam., 6 rez. perd., 3 per. kam.), Brynas Forbesas 22, Khrisas Middletonas 17, Patas Connaughtonas 15, Jrue Holiday (15 rez. perd.) ir Bobby Portisas – po 11.

„Heat“: Dewayne'as Dedmonas 19 (9 atk. kam.), Goranas Dragičius 18, Bamas Adebayo 16, Jimmy Butleris ir Duncanas Robinsonas – po 10.


Šiame straipsnyje: Milwaukee BucksMiami HeatNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių