Quantcast

Abi pergales pasiėmęs Šaras: gerai, kad vyrai manimi patikėjo

„Žalgiris“ nenustebino. Tokių rungtynių ir tikėjomės“, - teigė Šarūnas Jasikevičius. Jo auklėtiniams antrajame Eurolygos ketvirtfinalio mače teko paprakaituoti kur kas labiau nei pirmajame, bet pergalės „Barcelona“ nepaleido.

Po sunkiai, bet laimėtos 89:81 penktadienio akistatos „Palau Blaugrana“ arenoje šeimininkai pirmauja serijoje iki trijų pergalių – 2:0. Šarūnas Jasikevičius įsitikinęs, kad Kaune jo ir komandos laukia dar sunkesni išbandymai.

„Labai gerai, kad mano žaidėjai patikėjo manimi ir nenusileido žalgiriečiams nei noru, nei fiziškumu“, - aiškino Šaras.

„Momentais žalgiriečiai žaidė taip puikiai, kad nieko negalėjome padaryti. Puolėme neblogai, bet turėjome tik vieną gerą gynybinį ketvirtį, kuris ir nusprendė rungtynių baigtį mūsų naudai“, - pripažino „Barcelona“ strategas.

Š. Jasikevičiaus žodžiais, jis yra patenkintas komandos žaidimo kreive, kuri progresuoja. Jo teigimu, prieš „Žalgirį“ gerai sužaidė Rokas Jokubaitis, daug buvo žaidžiama ir per Janą Vesely, kuris žalgiriečių pasikeitimuose dengiamaisiais įgydavo ūgio pranašumą.

„Kaune bus sunku. Esu ramus, bet tik iki kitų rungtynių“, - sakė Šaras.

„Šokas visiems. Geriausias boksas Eurolygos istorijoje. Bet tam ne vieta krepšinyje“, - muštynes, kilusias kitame ketvirtfinalio mūšyje tarp Belgrado „Partizan“ ir Madrido „Real“, komentavo Š. Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
saras isdavikas,del pinigu viska padarytu

Jasikevićiau,

Jasikevićiau, portretas
teisėjams pretenzijų neturėjai?Keista
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių