Quantcast

„Žalgirio“ arenoje šį savaitgalį – Lietuvos smiginio čempionato azartas

  • Teksto dydis:

Kol garsiausias Lietuvos smiginio žaidėjas Darius Labanauskas ruošiasi PDC Pasaulio smiginio čempionatui, į kurį iškovojo teisę ir šiais metais, šį savaitgalį  Kauno „Žalgirio“ arenoje be jo paaiškės naujieji Lietuvos smiginio čempionai.

Individualios rungties nugalėtojų titulus gina Milda Zdanauskaitė (Kauno „Trajektorija“), tuomet nugalėjusi visose rungtyse: asmeninėje, porinėje, komandinėje bei jaunimo, ir Mindaugas Barauskas (Prienų „Stadionas“).

Porinėje rungtyje antrų laurų iš eilės sieks mažeikiškiai Tomas Bužonas su Arūnu Čipliu (Mažeikių DARTS sporto klubas) ir jau minėta M. Zdanauskaite su Raminta Kvedaraite („Trajektorija“). Pastarosios ir šiemet bandys užsitikrinti stipriausios moterų smiginio komandos vardą. 

Vyrų komandinės rungties nugalėtojų titulą gins Kauno atstovų klubo „Smiginis LT“ ketvertas (Kęstutis Žukas, Robertas Kasperavičius, Tomas Šakys ir Sigitas Rastauskas). Pastarasis pakeitė pernykštėje pergalingoje komandoje žaidusį Laimį Zubavičių.

Iš viso šiam savaitgaliui bent vienai rungčiai užsiregistravę 27 moterys, 132 vyrai.

Varžomasi moterų, vyrų, jaunimo (iki 18), veteranų (50+) individualiose, moterų ir vyrų porinėse, moterų ir vyrų komandinėse rungtyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių