Quantcast

Varžovo įžeistas M. Narauskas: atsakymo jis sulauks ringe

  • Teksto dydis:

„Tai bus proga, kuria aš tikrai pasinaudosiu, – apie artėjančią kovą sako klubo „Titanas“ kovotojas Mindaugas Narauskas. – Niekada nebijojau iššūkių ir žinau, kad kiekvieną kartą į ringą žengiu tik pergalės“.

Rugsėjo 21 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje, „Bushido & KOK World series in Kaunas“ turnyro ringe kaunietis surems pirštines su KOK čempionu svorio kategorijoje iki 71 kilogramo Henriku Vikšraičiu.

„Sparta Gym“ auklėtinis apie artėjančią dvikovą jau spėjo aštriai pasisakyti. „Kartą jau esu užtikrintai įveikęs Mindaugą. Nesu linkęs kapstytis praeityje, noriu siekti daugiau. Bet jeigu reikia, dar kartą visiems įrodysiu, kad esu stipresnis, greitesnis, tikslesnis, geresnis“, – prieš keletą savaičių sakė H. Vikšraitis.

M. Narauskas teigia nė kiek nesureikšminantis vilniečio žodžių. „Dažniausiai man priešininkų nuomonė nėra įdomi, ne vieną kartą esu girdėjęs skambių pasisakymų. Atsakymas bus tik vienas – ringe. Žinau, kad Henrikui iki kovos reikia atlikti didelį darbą – nusimesti svorį. Tai to ir palinkėčiau, kad nereikėtų šį kartą skustis barzdos“, – M. Narauskas priminė paskutinę H. Vikšraičio dvikovą, prieš kurią auklėtiniui sunkiai sekėsi mesti svorį ir kovos išvakarėse teko nusiskusti barzdą.

Pasak M. Narausko, pasirengimas kovai vyksta pagal planą. „Valgau picas ir daug sportuoju, – juokiasi kovotojas. – Tegul  šįkart mūsų kovos planas lieka už klubo „Titanas“ durų. Viską, ką rengiame, pamatysite jau visiškai netrukus“.

Kovotojas džiaugiasi, kad organizmas pagaliau atsigauna po varginančio ligų maratono. „Ilgai sirgau, vėliau buvo operuojama angina, – pasakoja M. Narauskas. – Ligos buvo mane kiek pristabdžiusios, bet turėjau nemažai laiko, kurio tikrai nešvaisčiau veltui. Kovai su H. Vikšraičiu būsiu puikiai pasirengęs“.

Šią vasarą M. Narauskas pirmą kartą apsilankė Tailande, kur treniravosi net keliose Muay Thai kovos menų salėse. „Stengiausi įsisavinti kuo daugiau Muay Thai technikos, ypač klinče, – teigė kovotojas. – Paragavau daug patiekalų, lankiausi vienuolyne, pajaučiau, kas yra tasai Tailandas, apie kurį visi tiek daug kalba“.

M. Narauskas neslėpė besidžiaugiantis, kad kova su H. Vikšraičiu vyks Kaune. „Kovosiu namuose, mane palaikys ištikimiausi gerbėjai, – sako kovotojas. – Tai suteikia labai daug papildomų jėgų. Žinau, kad namuose aš nieko nebijau, nes jaučiu tvirtą palaikymą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teta milda

teta milda portretas
SEKMES, DUOK I KAULUS PORTUGALAMS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių