Quantcast

A. Valujavičius Atlantu įveikė 2000 km: pildau savo svajonę apsuptyje begalybės

  • Teksto dydis:

Keliautojas Aurimas Valujavičius, irkline valtimi plaukiantis per Atlantą, socialiniuose tinkluose pasidalijo dar vienu įrašu apie savo įspūdingą kelionę.

„1000 jūrmylių padaryta! Tai pat jau perkopta ir 2000 km! Tai va taip ir prabėgo pirmas mėnuo Atlanto vandenyne. Daug bangų, daug vėjo, daug nuotaikos kaitų, daug yrių per sukastus dantis, daug yrių su šypsena veide ir nuoširdžiu juoku iš senų atsiminimu. Bet aš juk irkluoju vandenynu! Tuo viskas ir pasakyta.

Pildau savo svajonę apsuptyje begalybės, kas gali būti geriau. Gyvename kartą šaika, pasidžiaukime“, – parašė A. Valujavičius.

Priminsime, kad A.Valujavičius išsikėlė tikslą vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų. Keliautojas taip nori paminėti 90-ąsias S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio metines, pasiekti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą.

A.Valujavičius kelionę pradėjo praėjusių metų gruodžio 26-osios rytą iš Ispanijos uosto Ayamonte mieste. Kelionės finišą ir Floridos krantus lietuvis planuoja pasiekti iki 2023-iųjų balandžio mėnesio vidurio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena Usiene

Irena Usiene portretas
Sėkmės ir sveikatos. Būk laimingas ir garsina Lietuvą

Virginija Pakalnieně

Virginija Pakalnieně portretas
Dieve, suteik saugumą, ištvermę śiam nuostabiam jaunuoliui.Stiprybės, DIevo palaimos.

Mes su Tavim

Mes su Tavim portretas
Laikykis Žmogau,mes su Tavim,garsini mūsų Lietuvele!
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių