Quantcast

Tokijo olimpinių žaidynių organizatoriai: nepaisant koronaviruso, žaidynės įvyks

Nepaisant plintančio koronaviruso, Tokijo olimpinių žaidynių organizatoriai tikina, kad renginys, kaip planuota, liepos 24-rugpjūčio 9 dienomis įvyks. „Kadangi sklando daugybė neatsakingų gandų, noriu dar kartą pareikšti, kad nesvarstome atidėti ar atšaukti (žaidynių)“, – ketvirtadienį susitikime Tokijuje su Tarptautinio olimpinio komiteto atstovais sakė Japonijos olimpinio komiteto vadovas Yoshiras Moris.

Koronavirusas COVID-19 iki šiol nusinešė per 1 350 žmonių gyvybių. Dėl epidemijos plitimo praėjusiomis savaitėmis buvo atšaukta ar atidėta daug sporto renginių. Trečiadienį paskelbta, kad neribotam laikui atidedamos balandį numatytos „Formulės 1“ lenktynės Kinijoje. Neaišku ir ar įvyks „Formulės 1“ debiutas balandžio 5-ąją Vietname. Čia ketvirtadienį karantinas paskelbtas 10 000 gyventojų turinčiame mieste netoli Hanojaus. Sostinė yra tik už 150 km nuo Kinijos sienos.

Japonijoje iki šiol suskaičiuoti 28 infekcijos atvejai, mirusiųjų čia nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHE: "Tokijo olimpinių žaidynių organizatoriai: nepaisant koronaviruso, žaidynės įvyks", '... kiekvienam jų dalyviui garantuojam karūną su virusu'.

nelabai

nelabai portretas
tas tiketina,nemoka viruso gydyti ,o jau sapalioja apie jo pazabojima.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių