Quantcast

Lietuvos tinklininkės turnyre Šveicarijoje užėmė 5-ąją vietą

Trys Lietuvos paplūdimio tinklinio poros šeštadienį kovojo dėl patekimo į „Beach Pro Tour Futures“ serijos turnyrų finalus.

Geriausiai sekėsi turnyre Šveicarijoje kovojusioms Ievai Dumbauskaitei ir Skalvei Križanauskaitei. Jos iškovojo dvi pergales ir prasibrovė į ketvirtfinalį.

B grupės rungtynėse dėl trečiosios vietos bei paskutinio kelialapio į atkrintamąsias varžybas lietuvės 2-0 (21:16, 22:20) nugalėjo olandes Esther Cramer ir Laurą Overwater.

Pirmajame atkrintamųjų varžybų rate įsibėgėjusios mūsiškės 2-0 (21:10, 21:15) nepaliko vilčių aukštesnį reitingą turėjusioms švedėms Tinai Thurin ir Sannai Thurin.

Ketvirtfinalyje I. Dumbauskaitė ir S. Križanauskaitė po dramatiškos kovos 1-2 (17:21, 21:17, 16:18) turėjo pripažinti vokiečių Nele Schmitt ir Paulos Schurholz pranašumą.

Lietuvos sportininkės turnyre užėmė penktąją vietą ir pelnė po 110 pasaulio reitingo taškų.

Tame pačiame turnyre kovojusios Erika Kliokmanaitė ir Ieva Vasiliauskaitė neįveikė pirmojo atkrintamųjų varžybų rato. Jos 0-2 (20:22, 18:21) nusileido šveicarėms Meniai Bentele ir Annai Lutz.

Lietuvės užėmė devintąją vietą ir pelnė po 90 pasaulio reitingo taškų.

„Beach Pro Tour Futures“ serijos turnyre Italijoje devintos liko Irina Zobnina ir Danielė Kvedaraitė. Po kvalifikacijos į pagrindinį turnyrą patekusios Lietuvos paplūdimio tinklininkės pirmajame atkrintamųjų varžybų rate po atkaklios kovos 1-2 (21:23, 21:10, 10:15) nusileido italėms Eleonorai Sestini ir Erikai Dittai.

Abiejų turnyrų prizų fondą sudaro po 10 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėl aprangos

Dėl aprangos portretas
Visdelto tie į siknas sulinde stringai pasigėrėjimo nekelia

Anonimas

Anonimas portretas
Galėtų ir visai be kelnaičių šokinėti, tai ir į pūtes pasižiūrėtume.

Yra į ką pažiūrėti

Yra į ką pažiūrėti portretas
Bet jau bobų siknos O HO HO.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių