Quantcast

Tinklininkas A. Knašas Austrijos čempionatą pradėjo rezultatyviai ir pergalingai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį startavo Austrijos vyrų tinklinio čempionatas, kuriame „Union Raiffeisen Waldviertel“ komandai atstovauja lietuvis Audrius Knašas.

Ši ekipa pirmojo turo rungtynėse išvykoje 3-0 (25:16, 25:23, 25:21) nugalėjo Veiso VBC-TLC komandą.

A. Knašas žaidė visas rungtynes ir su 13 taškų buvo antras pagal rezultatyvumą savo ekipoje.

Lietuvis džiaugėsi, kad įsilieti į naują komandą jam pavyko gana greitai.

„Kadangi šiemet visa komanda gana jauna, tai nebuvo sunku rasti bendrą kalbą. Nors beveik visi žaidėjai iš skirtingų šalių, tinklinis yra universali kalba. Iškart po paplūdimio sezono grįžti į salę visada sunkoka, bet komandos treneris skyrė nemažai laiko paprastiems žaidimo elementams, kurie leido prisiminti, kaip ir kas daroma aikštėje“, – ltf.lt pasakojo A. Knašas.

Nepaisant gana užtikrintos pergalės pirmenybių starte, Lietuvos tinklininkas nebuvo patenkintas pasirodymu.

„Pirmosios rungtynės nebuvo labai kokybiškos. Prieš tai žaidėme daug draugiškų rungtynių ir ten žaidimo lygis buvo žymiai aukštesnis. Visgi manau, kad tai yra normalu, nes startinis jauduliukas padarė savo, – šypsojosi A. Knašas. – Treneris niekam neskiria kažkokio specifinio vaidmens. Jis labiau akcentuoja komandinį žaidimą, kovingą ir disciplinuotą atmosferą žaidimo metu. Žinoma, kadangi komanda jauna, kartais susikaupimo neišlaikome, bet pirmajame mače sugebėjome setų pabaigose pademonstruoti savo sugebėjimus.“

Praėjusiame sezone „Union Raiffeisen“ ekipa Austrijos čempionate iškovojo bronzos medalius. Beje, tuomet komandai atstovavo kitas Lietuvos tinklininkas Artūras Vincėlovičius. Šiemet klubo vadovai kelia tikslą laimėti pirmenybes.

„Tai padaryti nebus lengva, bet manau, kad įmanoma. Turime pakankamai talento ir potencialo tai padaryti. Svarbiausia bus atlaikyti didelius krūvius, nes per sezoną teks sužaisti virš 60 rungtynių. Dėl to vienas iš mano tikslų yra išlikti sveikam. Šiaip mano pagrindinis tikslas visada toks pat – būti geriausia savo paties versija kiekvieną dieną, tiek tinklinio aikštelėje, tiek už jos ribų“, – pridūrė A. Knašas.

Kitas rungtynes „Union Raiffeisen“ žais spalio 2 dieną išvykoje su Vienos „TJ Sokol-Post SV“ klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių