Quantcast

Tinklininkas E. Vaškelis karjerą pratęs Vokietijoje

  • Teksto dydis:

Lietuvos tinklininkas Edvinas Vaškelis ir kitą sezoną rungtyniaus Vokietijoje, Biulio „Volleyball Bisons“ komandoje.

Bundeslygoje praėjusį sezoną debiutavęs lietuvis paliko gerą įspūdį ekipos treneriui Alejandrui Kolevičiui. Būtent šiam specialistui prisijungus prie komandos, antroje sezono pusėje Edvinas ėmė gauti daugiau pasitikėjimo, dėl to išaugio lietuvio ir aikštėje praleidžiamas laikas, ir rezultatyvumas.

„Esu labai laimingas, kad galėsiu kitą sezoną vėl dėvėti BIulio ekipos aprangą. Šis klubas turi gerą struktūrą, čia jaučiuosi labai gerai ir puiku būti komandos dalimi. Praėjusiame sezone įgavau daug patirties, todėl nekantriai laukiu naujo sezono, kuriame turėsiu galimybę tobulėti ir pademonstruoti aikštėje savo galimybes“, - sakė E. Vaškelis.

Lietuvos tinklininkas pridūrė, kad su Biulo ekipa viskas buvo sutarta dar gerokai anksčiau, tiesiog tik prieš savaitę sutartis buvo įforminta.

„Edvinas yra žaidėjas, kuris labiausiai patobulėjo antroje sezono pusėje ir puikiai pasirodė svarbiose namų rungtynėse su Gyseno ir Rotenburgo komandomis. Jis pagerino įgūdžius gynyboje ir blokuose. Taip pat jis yra greitas ir stiprus puolėjas. Jis dar yra jaunas ir turi šviesią ateitį. Taip pat labai svarbus jo ryšys su komandos draugais. Mes stengsimės išnaudoti visą jo potencialą ir kartu su juo kursime įvairius puolimo variantus. Esu tikras, kad su šiuo emocingu ir šokliu žaidėju turėsime smagų laiką“, - teigė „Volleyball Bisons“ treneris A. Kolevičius.

Būtent geras ryšys su treneriu labiausiai motyvuoja Edviną prieš kitą sezoną.

„Labai gerai sutariu su treneriu ir visada palaikome ryšį. Komanda šią vasarą keisis labai stipriai. Gal tik keturi žaidėjai liks tie patys. Treneris man sudarė vasaros programą, turėsiu sunkiai dirbti. Turiu užduotį daug dirbti fiziškai, daryti tam tikrus pratimus ir padirbėti su užtvara“, - pridūrė E. Vaškelis.

Tinklininkas svarsto, kad kitą sezoną Biulo ekipa Vokietijoje galėtų kautis dėl vietos aštuntuke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių