Quantcast

T. Kumeliauskas keliasi į Vokietijos antros lygos komandą

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų rinktinės puolėjas Tadas Kumeliauskas lieka Vokietijoje bet žais aukštesnėje lygoje – lietuvį į savo gretas pasikvietė į antrąją pagal pajėgumą Vokietijos lygą (DEL2) pakilusi „EV Landshut“ komanda.

28-erių metų puolėjas šiandien buvo oficialiai pristatytas šio klubo svetainėje. Į „EV Landshut“ jis keliasi iš kitos Vokietijos komandos „ECDC Memmingen“, kurioje užbaigė praėjusį sezoną ir reguliariajame sezone per 17 mačų pelnė 18 įvarčių bei atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Dar du įvarčius jis pridėjo atkrintamosiose varžybose. DEL2 pirmenybėse Lietuvos rinktinės narys jau buvo žaidęs 2017-2018 metų sezone, kai išsigydęs traumas prisijungė prie „Dresdner Eislowen“ komandos ir per 31 susitikimą surinko 23 rezultatyvumo balus (10 įvarčių ir 13 rezultatyvių perdavimų).

„Tadas mums paliko įspūdį nuo pat pirmos akimirkos kai jį pamatėme. Jis jau turi DEL2 patirties Dresdeno komandoje ir mums bus puiki paspirtis. Tadas taip pat puikiai mums tinka dėl savo charakterio, turi visas reikiamas fizines savybes bei nepakartojamą metimą“, - apie naujoką kalbėjo „EV Landshut“ direktorius Ralfas Hantschke.

Priminsime, kad netoli persikėlimo į šią komandą praėjusiais metais buvo ir Povilas Verenis, bet po peržiūros šis klubas prieš pat sezono startą nusprendė kontrakto jam nepasiūlyti. Atsisveikinę su lietuviu jie užfiksavo nepriekaištingą rezultatą – laimėjo Vokietijos trečiąją lygą ir po penkių metų sugrįžo į antrąją pagal pajėgumą Vokietijos lygą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių