Quantcast

Sudrebėjo konstrukcijos

Sudrebėjo konstrukcijos

„Kai prancūzai įmušė įvartį, nuo žiūrovų griausmo tiesiog suvirpėjo Frankfurto stadiono tribūnų konstrukcijos, - sakė prancūzų ir brazilų rungtynes stebėjęs klaipėdietis verslininkas Rimantas Cibauskas. - Įspūdis buvo sukrečiantis. Prieš varžybas akivaizdžiai aktyvesni buvo brazilai. Jie gatvėse šoko, dainavo. Daug santūriau elgėsi prancūzai. Vargu ar kas norėtų žaisti su pasaulio futbolo burtininkais.“

Klaipėdietis, neslepiantis savo simpatijų brazilams, pripažino, kad prancūzai žaidė pranašiau bemaž visas rungtynes. Tik svylant padams, brazilai sukruto.

Futbolo gerbėjai dalį kaltės dėl nesėkmės verčia ir brazilų treneriui Karlosui Albertui Pereirai. Dėl jo atleistų vadelių antsvoris neleido geriau rungtyniauti Ronaldui, Adrianui.

Kuo arčiau rungtynių pabaiga – tuo labiau siautė prancūzai. Nors R.Cibauskas vilkėjo brazilų apranga, tačiau kovą stebėjo tarp prancūzų, niekas net nebandė jo įžeisti. O brazilų gerbėjai, matyt, nusivylę blankiai žaidusia savo komanda, buvo gana tylūs.

Italų ir ukrainiečių rungtynės Hamburge nuo prancūzų ir brazilų rungtynių skyrėsi lyg diena nuo nakties. Nebuvo tokios žiūrovų šventės ir bilietų buvo galima gauti laisviau.

Italai jautėsi esantys stipresni, todėl nebuvo įtampos, kokia tvyrojo Frankfurte.

„Dėl brazilų rungtynių buvo verta vykti į Vokietiją, o italų ir ukrainiečių varžybas galima buvo stebėti ir namie“, - sakė R.Cibauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių