Quantcast

Stipriausi šalies ugniagesiai dalinasi įspūdžiais: išvyko į pasaulio čempionatą

  • Teksto dydis:

Spalio 20 dieną stipriausių šalies ugniagesių gelbėtojų komanda išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, kur atstovaus Lietuvai stipriausių ugniagesių Pasaulio čempionate.

Komandą sudaro penki stipriausi Lietuvos gelbėtojai: Andrius Ašmontas, Modestas Mikolaitis, Agnius Marcinkevičius, Gintautas Samauskis ir Jaroslavas Višnevskis.

Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba savo „Facebook“ paskyroje dalinasi komandos kelionės įspūdžiais bei iššūkiais, su kuriais tenka susidurti.

Internautai šalies atstovams linkėjo kuo didžiausios sėkmės, pasiekiant pergalingus rezultatus.

#visiužvienąirvienasužvisus – šią grotažymę tarnyba vieningai palaiko į beveik savaitę vykstantį čempionatą išvykusius vyrus.

Kaip sekasi Lietuvos stipriausių ugniagesių komandai Pasaulio čempionate, papasakojo ir patys atstovai, pasidalinę vaizdo įrašu.

Pasibaigus antrajai bėgimų kvalifikacijos dienai, ugniagesiai teigia, kad komandinėje estafetėje buvo parodytas geras laikas, tačiau tobulėti dar yra kur.

Vyrai įvardino, kad iš visų jėgų sieks patekti į finalą, bandydami pagerinti rungčių laikus, taip pralenkdami varžovus – juk svarbiausia nepasiduoti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių