Quantcast

Startuoja išankstinių bilietų prekyba į FIFA pasaulio salės futbolo čempionatą

  • Teksto dydis:

VISA kortelių savininkai turės galimybę įsigyti bilietus į 2021 metų FIFA pasaulio salės futbolo čempionatą Lietuvoje FIFA.com/tickets platformoje išskirtinio pardavimo etapo metu, kuris startuos rugpjūčio 18 d. 10 valandą ir vyks iki rugpjūčio 20 d. 9.59 val.

Čempionatas Lietuvoje prasidės rugsėjo 12 d., o jo metu dėl trofėjaus varžysis 24 nacionalinės komandos. Tai bus ne tik pirmasis šalyje surengtas FIFA renginys – Lietuvos rinktinė taip pat pirmą kartą dalyvaus FIFA pasaulio salės futbolo čempionate.

Iki spalio 3 d. vyksiančio turnyro rungtynės bus rengiamos moderniausiose arenose Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. Rungtynės organizuojamos dvigubu formatu, t. y. tą pačią dieną toje pačioje vietoje iš eilės vyks dvejos rungtynės ir kiekvienas bilietas galios joms abiems. Bilietus bus galima įsigyti „pirmas atėjęs, pirmas aptarnaujamas“ principu.

Sveikata ir saugumas išlieka svarbiausiais prioritetais. Siekdami įgyvendinti naujausias saugumo priemones, FIFA ir vietos organizacinis komitetas glaudžiai bendradarbiauja su vietos valdžia. Norėdami gauti naujausią informaciją apie su COVID-19 susijusias saugumo priemones, apsilankykite FIFA.com.

Pasibaigus VISA išankstinio pardavimo etapui, bilietai toliau bus parduodami nuo rugpjūčio 20 d. 10 valandos vietos laiku iki finalo dienos arba kol baigsis bilietai. Bilietai bus išsiųsti el. paštu ir juos bus galima atsispausdinti arba pateikti skenavimui atidarius išmaniajame telefone. Bilietams, skirtiems žmonėms su specialiaisiais poreikiais, bus taikomos nuolaidos.

Perkant bilietus į 2021 metų FIFA pasaulio salės futbolo čempionatą Lietuvoje pageidaujamas atsiskaitymo būdas yra atsiskaitymas VISA kortele.

Visus bilietus bus galima įsigyti adresu FIFA.com/tickets. Informaciją apie bilietus, skirtus žmonėms su specialiaisiais poreikiais, taip pat galima rasti internete.

Taip pat informuojame, jog Lietuvos sirgaliai į areną patekti galės tik su Galimybių pasu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių