Quantcast

„Speedway“ trasoje riaumos motociklai

Trečiadienį netoli Elektrėnų, Strošiūnų gyvenvietėje, esančioje trasoje siautės pradedantys motociklininkai bei šios sporto šakos meistrai. Tai trečiasis pavasarį prasidėjusio ciklo renginys, kurio metu norintieji ne tik galės išbandyti savo jėgas trasoje, bet ir gaus profesionalų patarimų.

Įsibėgėjant rudeniui Lietuvos motociklininkai dar planuoja saugiai, tačiau iki galo atsukti rankenas. Šį trečiadienį jau trečiąjį kartą "Speedway" trasoje suriaumos motociklai.

Kaip jau tapo įprasta, profesionalūs motociklizmo atstovai – "Navas Racing Club" ir Lietuvos motociklų sporto federacija – tęsia iniciatyvą, kuria siekiama įtvirtinti saugaus motociklo valdymo ir dalyvavimo eisme įgūdžius.

Pirmuosius tokius renginius gerai žinomi šio sporto atstovai surengė rugsėjį, vėliau susitikimo būta ir vasarą. Šįkart renginio organizatoriai kviečia susiburti netoli Elektrėnų esančioje Strošiūnų gyvenvietėje, prie pat magistralės Vilnius–Kaunas įsikūrusioje "Speedway" trasoje.

Kaip ir anksčiau, renginyje nemenkas būrys meistrų trasa skriejančius motociklus stebės ir vėliau pasidalys savo įžvalgomis bei patarimais.

"Navas Racing Club" direktoriaus Lino Navicko teigimu, profesionalai pradedančius vairuotojus konsultuos apie galimą motociklo "elgesį" kelyje įvairiomis sąlygomis, techninę būklę, padangas bei jų charakteristikas, važiuoklės reguliavimą ir pritaikymą pagal kiekvieno motociklininko individualų svorį ar jo transporto priemonės modelį.

"Išgirstus patarimus šios sporto šakos mėgėjai, profesionalai bei dar tik neseniai motociklo jėgą pajutę vairuotojai galės pritaikyti trasoje", – dėstė L.Navickas.

Renginiu nenusivils ir tie, kurie dar tik svajoja išbandyti motociklo jėgą.

Siekiančiuosius įgyti teisę išriedėti motociklu į gatves pasitiks ir patarimų pažers profesionalus instruktorius, kuris norinčius gauti A kategoriją žmones jau daug metų ugdo vairavimo mokykloje.

Renginio metu saugumą užtikrins licencijuoti teisėjai bei greitosios medicinos pagalbos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

moto

moto portretas
Navai, kur pretendentu apdovanojimai? Organizatoriau tu neda**stas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių