Quantcast

Smiltynėje vyko Šeimų paplūdimio rankinio šventė

  • Teksto dydis:

Liepos 27-28 dienomis, Jūros šventės metu, Smiltynėje vyko Šeimų paplūdimio rankinio turnyras, kuriame varžėsi šešios ekipos iš Klaipėdos, Zarasų, Alytaus bei Vainodės (Latvija).

Šiame turnyre komandoms atstovavo skirtingo amžiaus ir skirtingo meistriškumo žaidėjai. Jauniausiajam rankininkui buvo vos penkeri, o vyriausiajam – 55 metai.

Paplūdimio aikštelėje rungtyniavo Latvijos rankinio lygos rezultatyviausias žaidėjas bei dar visai neseniai Lietuvos rankinio rinktinei atstovavę žaidėjai. Tačiau buvo ir ne tik su rankiniu, bet ir su sportu nesusijusių žaidėjų. Šis renginys buvo labiau panašus į šeimų sporto šventę, nei į sporto turnyrą, kurioje netrūko šypsenų ir geranoriškumo.

Geriausiai Šeimų paplūdimio rankinio turnyre sekėsi Pavelsų šeimai iš Vainodės (Latvija), kuri įveikė visas varžovų komandas. Joje rungtyniavo keturi broliai (3 rankininkai ir vienas stalo tenisininkas) bei vieno iš brolių rankinį žaidusi žmona.

Antra liko Vainodės rankinio trenerio Zigmundo Mickaus šeima, kurioje kartu su juo žaidė du rankininkai sūnūs,  dukra, krepšininkė marti ir du anūkėliai.

Trečia vieta atiteko Cibulskių šeimos komandai, kurią sudarė du rankininkai broliai Cibulskiai ir kiti jų šeimos nariai, kuriems tai buvo debiutas rankinio aikštelėje.

Ketvirta liko Sabonių-Kavolių šeimų ekipa, kurioje rankinį žaidžia tik tėčiai. Penkti liko Stropų-Juškėnų, šešti Strelkauskų-Urbonų šeimų komandos iš Klaipėdos.

Po varžybų turnyro organizatorius ir rankinio treneris Vidmantas Toliušis vylėsi, kad kitąmet sulauks daugiau dalyvių: „Šiemet turnyre tikėjomės sulaukti 12-20 komandų, kurios būtų kovojusios dvejose kategorijose, bet sulaukėme tik šešių, kurios rungtyniavo vienoje, bendroje grupėje. Labai gaila kad Klaipėdai atstovavo tik dvi jungtinės šeimų komandos, nes pajūryje tikrai yra kelios daug rankininkų turinčios šeimos. Galiu pasakyti, kad  pirmas blynas kiek ir prisvilo, tačiau turnyras pavyko pakankamai neblogai – šeimos kartu sportavo, leido gerai laiką ir aplankė Jūros Šventės renginius. Kitais metais tikimės sulaukti bent dvigubai daugiau komandų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimis

Raimis portretas
Labai gražūs marškinėliai!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių