Quantcast

Seniai I. Baryso laukta kova pagaliau įvyks

  • Teksto dydis:

Ši kova turėjo įvykti jau seniai, kuomet prieš ketverius metus du stipriausi lengvo svorio kovotojai turėjo susiremti dėl neginčijamo WKN lengvo svorio čempiono diržo. Tačiau tuometiniai įvykiai pakrypo Ignui netikėta linkme, kuomet Vokietijos organizatoriai be paaiškinamos priežasties vietoj toje kovoje turėjusio susikauti lietuvio K. Swiderskiui skyrė kitą varžovą. Nors po kovos lenkas buvo paskelbtas nugalėtoju, toks kovos sprendimas sukėlė daug diskusijų bei klausimų, į kuriuos nebuvo atsakyta iki šiol.

Daugelis kovos menų ekspertų bei sirgalių užtikrintai manė, jog tikrasis lenkų kovotojo varžovas bei būsimas WKN titulo laimėtojas turėjo būti Ignas. Nepaisant prieštaringų reakcijų, K. Swiderskis tvirtino: „Galiu kautis su bet kuo ir bet kada“.

Šiandieną tapo aišku, kad K. Swiderskis iš tiesų nevengia kovos ir pagaliau stos į kovą prieš Igną gruodžio 22 d. „Žalgirio“ arenoje, „KOK DYNAMITE“ turnyre.

Duodamas interviu TVP, K. Swiderskis sakė: „Viskas, ko noriu, tai paneigti kalbas dėl prieš kelis metus neįvykusios kovos su Ignu Barysu. Gruodžio 22 d. savo „švaria“ pergale pagaliau užčiaupsiu burnas visiems įkyruoliams.“

Artėjant lemiamai kovai sirgalių simpatijas seniai užkariavęs Ignas Barysas ypač susikaupęs ir santūrus: „Aš visiškai neabejoju, kad jį įveiksiu. Manau, ringas parodys, kas yra kas. Viskas, ko man reikia, tai karšto sirgalių palaikymo arenoje“.

Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą: www.bushido.lt ir www.kokfights.com.


Šiame straipsnyje: Ignas Barysaskovaturnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių