Quantcast

Savų sirgalių akivaizdoje – saldi „Dragūno“ pergalė

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai trečiadienį savo sirgaliams padovanojo pergalę Baltijos rankinio lygoje. Namuose uostamiesčio komanda nukovė Dobelės „Tenax“ (Latvija) ekipą rezultatu 43:31 (19:17).

„Dragūnui“ 10 įvarčių pelnė Danylo Hlushak, 9 – Tomas Drakšas, 7 – Seyed Navid Naghavialhosseini, 5 – Rokas Palskys, 4 įmetė Mykolas Lapiniauskas, 3 – Laurynas Simonavičius, po 1 – Arvydas Bučius, Benas Butkus ir Daniil Plakhotin.

„Tenax“ ekipai 7 įvarčius įmetė Nikita Pancenko, 5 – Egils Politers, po 4 pridėjo Antons Suleiko, Nils Kreicbergs ir Oskars Arajs, 3 – Andis Ermanis, po 2 – Karlis Krumins ir Ricards Juzups.

„Dėkui vyrams už atsidavimą, net rungtynių pabaigoje, kai pirmavome ir atrodė, kad pergalė jau yra, vyrai kovojo iki paskutinės minutės. Galbūt jie supranta, kad šį sezoną esame daug prisidirbę ir reikia kažką keisti. Puolimas vyko neblogai, bet turime daug bėdų gynyboje ir jas labai sunku išspręsti viduryje neturint aukštų žaidėjų. Pirmame kėlinyje praleista 17 įvarčių, tai labai daug.

Lietuviams buvo pasakyta – darykite, ką norite, bet šiandien mes pralošti negalime – ir dėl išskirtinės dienos, ir dėl mums taip reikalingų taškų. Ukrainiečiams atskirai nieko nebuvo akcentuota, bet jie pasigavo komandos nuotaiką ir suprato, ką reikia daryti, parodė, ką gali. Vis dėlto dar laukia daug darbo“, – komentavo šiose rungtynėse komandai vadovavęs Artūras Juškėnas.

RK „Dragūnas“ nuotr.

„Dragūnui“ nebus laiko ilgai ilsėtis po sunkių rungtynių – laukia įtemptas savaitgalis namų aikštelėje.

Šeštadienį 15 val. Lietuvos rankinio lygos rungtynes su Molėtų komanda žais dubleriai „Dragūnas-Viesulas“, 17 val. „Dragūnas“ stos prieš Baltijos rankinio lygos varžovus iš Latvijos SK „Latgols Ludza“.

Prieš vyrų rungtynes, 13 val., Lietuvos moterų rankinio lygos rungtynėse Klaipėdos „Viesulo SC-Dragūnas“ susigrums su Molėtų rankininkėmis.

Sekmadienį 14 val. „Dragūnas“ žais dar vienerias Baltijos rankinio lygos rungtynes su kita latvių ekipa – HK „Ogre/HYDROX“.

„Abi latvių komandos yra turnyro lentelės dugne ir norėtųsi tikėti, kad tai nebus labai sunkios rungtynės. „Latgols Ludza“ nėra iškovojusi nė vienos pergalės, todėl šeštadienį mėginsime daugiau dėmesio skirti Lietuvos rankinio lygos rungtynėms su Molėtais. Sekmadienį vis dėlto gali laukti gana nelengvas žaidimas, nes „Ogre“ turi taškų, o neseniai lygiosiomis sužaidė su Kauno „Granitu-Kariu“ ir tik keliais įvarčiais nusileido Vilniaus „Šviesai“. Bet negali būti jokių pasiteisinimų, jei neiškovosime keturių taškų. Norint patekti į kitą Baltijos lygos etapą, privalome laimėti visas mums likusias rungtynes“, – pabrėžė A. Juškėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių