Quantcast

Regbininkas K. Navickas pratęsė sutartį su Prancūzijos klubu

  • Teksto dydis:

Vienas geriausių Lietuvos regbininkų Karolis Navickas pratęsė kontraktą su trečioje pagal pajėgumą Prancūzijos lygoje (Fed 1) žaidžiančia "Pays d'Aix" komanda ir su ja sėkmingai pradėjo atkrintamąsias varžybas.

Pasak pranešimo, tikslą pakilti į aukštesnę lygą išsikėlusi "Pays d'Aix" komanda reguliariajame sezone buvo nepralenkiama ketvirtoje grupėje. Pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse ji išvykoje 19:17 nugalėjo "Montlucon" ekipą.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos "Pays d'Aix" stadione.

"Rungtynės buvo nelengvos, nes prieš pat susitikimą vienas pagrindinių mūsų komandos žaidėjų gavo traumą. Jis kontroliuodavo žaidimą, todėl jo trūkumas jautėsi. Daug žaidėjų perdegė, lakstė kaip akis išdegę, padarė kvailų klaidų. Tokiose rungtynėse reikia visiems išlikti šaltiems. Savo žaidimą vertinu pusėtinai. Aš visada sau kartoju, kad galiu sužaisti dar geriau", - pasakojo K. Navickas.

Lietuvos regbininkas su Prancūzijos klubu pratęsė sutartį ateinančiam sezonui. Tokiam sprendimui neprieštaravo ir žmona.

"Kontraktą pratęsiau, nes šiame klube jaučiuosi gerai, visi puikiai sutariame, gera atmosfera. Žmonai čia taip patinka, todėl nusprendžiau čia pasilikti", - teigė K. Navickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių