Quantcast

Prieš D. Wilderį – įspūdinga T. Fury pergalė (papildyta)

  • Teksto dydis:

Kontroversiškai pasibaigusi pirmoji čempiono Deontay Wilderio ir iššūkį metusio Tysono Fury dvikova 2018 metų gruodį tiesio reikalavo antrosios akistatos. Ji įvyko. Ir įvyko su trenksmu. Svarbiausia šio mėnesio bokso kova įvyko ankstyvą sekmadienio rytą  Las Vegaso „MGM Grand“ arenoje.  Amerikietis D. Wilderis krito prieš britą T. Fury.

D. Wilderis nesugebėjo apginti WBC sunkiasvorių pasaulio čempiono diržo.

Kova buvo išties įspūdinga: visus raundus dominavo T.Fury. Britas kelis kartus į nokdauną pasiuntė savo varžovą: pirmą kartą į nokdauną D. Wilderis krito trečiajame raunde. Tai pakėlė visą „MGM Grand Garden“ arenos publiką iš savo vietų.

Šiame raunde iš amerikiečio ausies pasipylė kraujas, tačiau jis tęsė kovą.

Visgi penktajame raunde D. Wilderis vėl buvo pasiųstas į nokdauną.

T.Fury toliau tęsė agresyvią taktiką ir nuolatos atakavo varžovą, kuris sunkiai laikėsi ant kojų ir neturėjo jokių šansų pereiti į puolimą. Britas ieškojo ir trečiojo nokdauno prirėmęs oponentą į ringo kampą, tačiau tuomet kova nutraukta. Beviltiškai atrodžiusio D.Wilderio treneris nusprendė išmesti į ringą rankšluostį, nutraukti savo auklėtinio kankynes ir pripažinti varžovo pranašumą.

Septintajame raunde pergalė techniniu nokautu įskaityta T.Fury.

 

Priminsime, kad D.Wilderis WBC sunkiasvorių kategorijos čempiono diržo savininku buvo nuo 2015 metų sausio, o šis pralaimėjimas – pirmasis jo karjeroje.

„Šiandien laimėjo stipresnis. Mano galvoje prieš šią kovą sukosi daug dalykų, tačiau yra kaip yra. Aš tik norėjau, kad mano komanda man būtų leidusi kovoti iki galo. Aš karys. Tačiau Tysonas padarė tai, ką padarė ir nėra jokių pasiteisinimų“, – po kovos teigė Wilderis.

„Karalius sugrįžo į savo sostą, – kalbėjo Fury. – Noriu pagerbti Deontay, jis kovėsi tarsi čempionas. Jis vis atsistodavo ir kovėsi iki pat septintojo raundo. Jis sugrįš ir vėl bus čempionu.“

Daugelis bokso ekspertų kalba, kad tai buvo neabejotinai labiausiai dominuojantis 31-erių brito pasirodymas bokso ringe per jo profesionalo karjerą.

Ši įspūdinga pergalė Didžiosios Britanijos boksininkui tapo istorine – dabar jis yra laimėjęs visų keturių pagrindinių organizacijų (WBA, IBF, WBO, WBC) sunkiasvorių bokso pasaulio čempionų diržus.

Per profesionalo karjerą T.Fury yra iškovojęs 30 pergalių (21 nokautais), o kartą dvikova baigėsi lygiosiomis.

D.Wilderis savo sąskaitoje turi 42 laimėjimus (41 nokautais), vienas lygiąsias ir vieną pralaimėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolke

Rolke portretas
Vis dar neturime tikro čempiono! 5 diržai ,keli ( dabar 2) čempionai ..čia ten shou biznis! Visi suprantame kad toje pačioje svorio kategorijoje čempionas gali būti tik vienas! Laukiame fury ir joshua kovos! O las del Wilder!wilderis niekada nekovojo su klitshko,joshua,fury,Ruiz,Parker,molin ir kt potencialiais kovotojais! Per mano akis tai buvo money makeris

Rolke

Rolke portretas
Fury zmona čigonė,su kuria susipažino kai jai buvo 15 o jam 17! Turi 3 vaikus ir po šiai dienai kartu gyvena! Wilder irgi įdomi istorija! 8 vaikus turi,dabar trečią žmoną vedęs!

Rolke

Rolke portretas
Klitshko irgi sudirbo kaip vaiką! Joshua pasimokė iš pirmo pralaimėjimo ir atsisakęs seno stiliaus metodo - nuolatinio puolimo ,šventė prieš ruiz pergalę! Tokie kaip Ali ,Mike Tyson, klitshko,Levis ,neturėję padorios gynybos technikos prieš Tyson fury neturetu jokių šansų! Wilderiui laukinis mojavimas kumščiais pergalės prieš fury irgi neatnešė! Tai parodo kad 80-90m eros bokso stilius - nei žingsnio atgal,baigėsi! Gynyba sužaidžia pagrindinį vaidmenį ,kovojant prieš fiziškai stipresni varzova
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių