Quantcast

Pirmosiose Klaipėdos „Dragūno“ rungtynėse – įvarčių rekordas

  • Teksto dydis:

Penktadienį pirmąsias savo rungtynes Lietuvos rankinio lygos (LRL) čempionate sužaidė čempionas Klaipėdos „Dragūnas“, kuris namuose priėmė ir be didesnio pasipriešinimo nugalėjo „Utenos“ rankininkus. Rungtynės baigėsi rezultatu 51:21 (28:11).

Nuo pat rungtynių pradžios matėsi aiškus komandų pajėgumų skirtumas ir jam įpusėjus dragūniečiai jau pirmavo aštuoniais įvarčiais ir savo atotrūkį tik didino (13:5, 18:7, 25:10). Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 28:11.

Antrojo kėlinio pradžioje komandas jau skyrė 20 įvarčių ir kėlinio pabaiga tebuvo formalumas (34:14, 40:16, 48:19). Rungtynės baigėsi 30 įvarčių skirtumu ir šio sezono rekordu – 51:21.

„Pralošėme stipresnei komandai. Jiems nusileidome ir greičiu, ir profesionalumu. Jie pernai buvo pirmoje vietoje, mes – paskutinėje, tačiau visi atidavėme savo jėgas, bet reikia laiko ir susižaidimo,“ – ramiai į rungtynes reagavo „Utenos“ treneris Gediminas Paukštė.

„Nieko tiksliai vertinti negaliu. Rezultatas geras, tačiau žaidimą reikia tobulinti. Paprastose situacijose galėjome apsiginti ir įmesti, bet to nepadarėme. Tad iš šių rungtynių sunku susidaryti išankstinę nuomonę apie komandos lygį“, – po rungtynių teigė Klaipėdos „Dragūno“  vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Klaipėdos „Dragūnas“: Laurynas Simonavičius – 10 įvarčių, Arvydas Bučius – 8, Benas Butkus – 7, Gabrielius Virbauskas ir Gytis Šmantauskas – po 6, Lukas Simėnas – 5, Mykolas Lapiniauskas – 4, Gintaras Cibulskis – 3, Orestas Biknius – 2.

„Utena“: Rokas Palskys – 7, Eimantas Sinkevčius – 5, Karolis Ubeika – 3, Dovyvas Vitkus ir Kasparas Ubeika – po 2, Pijus Gimbutas ir Aurimas Katinas – po 1.

Artimiausios Lietuvos rankinio lygos rungtynės vyks spalio 5 dieną. Tuomet Klaipėdos „Dragūnas“ susigrums su Panevėžio „KKSC-RSSG-Grifu“, o „Vilnius“ namuose priims Alytaus „Varsą-Stronglasą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių