Quantcast

Pirmą sykį kartu žaidusios M. Paulikienė ir A. Raupelytė pasipuošė medaliais Hagoje

  • Teksto dydis:

Pirmajame oficialiame „Pro Beach Tour“ turnyre kartu žaidusios lietuvės Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė iškovojo bronzos medalius, praneša Lietuvos tinklinio federacija.

Hagoje (Nyderlandai) vykusio „Futures“ serijos turnyro mače dėl trečiosios vietos lietuvės penktadienį po labai atkaklios ir įtemptos kovos 2-1 (21:14, 20:22, 15:13) įveikė olandes Wies Bekhuis ir Pleun Ypmą.

Lietuvos paplūdimio tinklininkės gana užtikrintai laimėjo pirmą setą, bet antrajame jau vyko atkakli kova. Seto pabaigoje sėkmė lydėjo olandes, kurios išlygino bendrą rezultatą. Drama vyko ir trečiajame sete. Dažnai keitėsi pirmaujanti komanda, bet galiausiai setą dviem taškais iš eilės užbaigė Lietuvos atstovės.

Pusfinalyje M.Paulikienė ir A.Raupelytė 0-2 (14:21, 16:21) pralaimėjo turnyro favoritėms olandėms Brecht Piersmai ir Emi van Driel.

Už trečiąją vietą turnyre lietuvėms atiteko 320 pasaulio reitingo taškų.

Primename, kad šiame turnyre Hagoje varžėsi ir dar dvi Lietuvos komandos. Gerda ir Rugilė Grudzinskaitės užėmė penktąją vietą, o Ieva Dumbauskaitė ir Skalvė Križanauskaitė – devintąją.

Bendrą „Pro Beach Tour Futures“ turnyro Hagoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kns

Kns portretas
Valio sveikinam
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių