Quantcast

Penki lietuviai kovos dėl A. Šociko turnyro aukso medalių

  • Teksto dydis:

Kauno sporto halėje jau 27-ąjį kartą vykstančiame tarptautiniame legendinio Lietuvos boksininko Algirdo Šociko vardo turnyre paaiškėjo visi finalų dalyviai.

Sėkmingi burtai ir pasirodymai penktadienį vykusiuose pusfinaliuose lėmė, kad A. Šociko turnyro finaluose varžysis 5 lietuviai, kovosiantys dėl auksinių apdovanojimų.

Pirmąjį kelialapį į finalą iškovojo Andrėjus Lavrenovas (svorio kategorija iki 63,5 kg), kuris penktadienį pusfinalyje 3:0 pranoko armėną Arseną Poghosianą. Finale, kuris vyks šeštadienį, A. Lavrenovas boksuosis su estu Semjonu Kamaninu.

Nedas Gudomskas (iki 67 kg) pusfinalyje 5:0 įveikė Armėnijos boksininką Hamletą Mašakarianą. Finale lietuvis surems pirštines su čeku Petru Novaku.

Aleksandras Trofimčiukas (iki 75 kg) pusfinalyje vienbalsiu teisėjų sprendimu 5:0 nugalėjo švedą Adamą Belalią. Šeštadienį vyksiančiame finale lietuvis susitiks su belgu Oussama Berkouatu.

Svorio kategorijoje virš 92 kg pusfinalio barjerą perlipo Jonas Jazevičius. Pirmajame kovos raunde Ukrainos boksininko Kyrylo Stoiančevo sekundantas nutraukė kovą, tad lietuvis šventė pergalę. Finale J. Jazevičius išbandys savo jėgas kovoje prieš Europos čempioną vokietį Nelvie Tiafacką.

Dėl aukso medalio kovos ir vienintelė Lietuvos rinktinės moteris Gabrielė Stonkutė (iki 80 kg). Pasaulio ir Europos čempionė šeštadienį vyksiančiame finale lips į ringą su ukrainiete Raisa Piskun.

Pralaimėjimą penktadienį vykusiame pusfinalyje patyrė Lukas Simonavičius (iki 57 kg), kuris rezultatu 0:5 neprilygo estui Kirillui Serikovui.

Darius Vaišnorovičius (iki 92 kg) taip pat patyrė pralaimėjimą pusfinalyje, kai rezultatu 0:5 pripažino varžovo iš Anglijos Patricko Browno pergalę.

Šeštadienį Kauno sporto halėje (Perkūno al. 5, Kaunas) bokso mėgėjų lauks pajėgiausių turnyro sportininkų susitikimai, kurie vyks suskirstyti į dvi dalis – nuo 15 ir nuo 18 valandos.

Tarptautinio A. Šociko turnyro finalinės dienos atmosferą kurs renginio vedėjas Andrius Žiurauskas ir muzikiniai svečiai – reperis Remis Retro bei scenos virtuozų grupė „Rondo“. Įėjimas A. Šociko turnyro žiūrovams – nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
TAI TAS UKRAS NIEKO NELAIMĖJAS UŽSIGAUBĖ UKRU VĖLIAVA IR PUOLĖ LIPTI ANT AUKŠČIAUSIOS PAKILOS BET BUVO ŠVEDU TEISĖJO SULAIKYTAS NES LAIMĖJO LIETUVIS KAS DU NACHALU TAUTA JIE MANO KAD KAIP EUROVIZIJOJE JIEMS PRIKLAUSO PERGALĖ NORS NEATLAIKĖ NE VIENO RANDO

Nemalonu ziuret

Nemalonu ziuret portretas
I ta Žiurauska per krepšinio varžybas...ar čia toks tikslas kuo baisiau atrodo, tuo turi but kaifas didesnis? Manau kad elegantiškiau atrodantis staugti tikrai sugebetu, bet vaizdas akiai butu malonesnis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių