Quantcast

Olimpinė diena 2021: dalyvio pasas telefone ir pusšimtis sportinių veiklų

  • Teksto dydis:

32-ąjį kartą organizuojamos Olimpinės dienos programos paveiklas darosi vis ryškesnis. Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) ir Lietuvos olimpinio fondo (LOF) kartu su Vilniaus miesto savivaldybe rengiamoje sporto šventėje visai šeimai dalyviai galės išbandyti apie pusšimtį veiklų.

Olimpinė diena pirmą kartą vyks ne vieną, o net šešias dienas. Birželio 21-25 d. Vilniuje ir jo apylinkėse esančiose sporto bazėse visi norintys galės išbandyti įvairias sporto šakas, o šventę vainikuos finalinis renginys su Vido Bareikio koncertu birželio 26-ąją prie Baltojo tilto.

„Olimpinė diena tapo neatsiejama sporto mėgėjų vasaros dalimi, suteikiančia galimybę ne tik gerai praleisti laiką, bet ir išbandyti naujas sporto šakas. Kiek skirtingų veiklų turėsime šiais metais dar sunku pasakyti, nes skaičius kasdien auga. Tačiau galiu patikinti, kad tiek įvairiose sporto bazėse, tiek šventėje prie Baltojo tilto dalyviai tikrai neturės kada nuobodžiauti“,  – intrigavo LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Kaip įprasta Olimpinės dienos renginiams – kiekvienas joje apsilankęs su galės ne tik išbandyti įvairias sportines veiklas, bet ir rinkti taškus, kuriuos šventės pabaigoje bus galima iškeisti į LTeam prizus ir suvenyrus.

Tiesa, šiemet dalyvių lauks naujovė – ir dėl saugumo, ir dėl patogumo popierinį Dalyvio pasą pakeis telefono programėlė „Omaps“. Vietoje įprastinio antspaudo atlikus užduotį dalyviams reikės nuskanuoti QR kodą ir uždirbti taškai iškart atsidurs programėlėje.

Taip pat verta pažymėti, kad prizų dalybos vyks tik finalinio renginio metu – birželio 26-ąją, šeštadienį, prie Vilniaus Baltojo tilto. Šio renginio metu be sportinių veiklų ir koncerto taip pat vyks bėgimo varžybos ir įvairūs turnyrai.

Visą informaciją apie 2021 metų Olimpinę dieną galima rasti apsilankius oficialioje renginio internetinėje svetainėje www.olimpinediena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių