Quantcast

Oficialiai atidaryti „Dariaus ir Girėno teniso kortai“

  • Teksto dydis:

Duris oficialiai atvėrė Ąžuolyno pašonėje įsikūrę ir stipriai atsinaujinę „Dariaus ir Girėno teniso kortai“.

Kauno „Žalgirio“ organizacija „Dariaus ir Girėno teniso kortų“ nuomos konkursą laimėjo gegužės pradžioje, o nuo šiol savo laisvalaikį kauniečiai ir miesto svečiai čia gali leisti iki pat rugsėjo 30 d., kiekvieną dieną nuo 7 iki 23 val., įskaitant ir savaitgalius.

Atidarymo šventėje susirinkusius teniso mėgėjus ir smalsuolius džiugino DJ muzika bei Kauno „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis.

Renginio pradžioje susirinkusių žmonių laukė ir parodomoji teniso dvikova, kurioje jėgas išmėgino Europos teniso asociacijos U16 čempionas Dovas Deršonas ir Smiltė Bakytė.

Iškart po to apie teniso sporto šakos subtilybes pasakojo du patyrę treneriai – Kęstutis Makarevičius ir Laima Malakauskienė. Visus atvykusius į „Dariaus ir Girėno teniso kortus“ jie ne tik edukavo apie teniso taisykles ir istoriją, bet ir pravedė praktinius užsiėmimus.

Kartu su treneriais išmokę paprasčiausius žaidimo principus, kauniečiai patys pasileido į 5 modernias lauko teniso aikšteles su dirbtine žolės danga ir jas išbandė.

Renginio pabaigoje jau minėti treneriai kartu su renginio organizatoriais surengė mini turnyrą, kurio nugalėtojams atiteko kvietimai į „Žalgirio“ arenos baseiną.

Naujuosius teniso kortus lengva pasiekti iš įvairių miesto vietų tiek viešuoju transportu, tiek automobiliu, kurį galima saugiai palikti prie pat kortų esančioje parkavimo aikštelėje po stogu. Taip pat žaidėjų patogumui šalia aikštelių yra įrengtos naujos persirengimo kabinos ir dušai.

Norint rezervuoti aikštelę sau ar savo draugams yra būtina išankstinė registracija bei apmokėjimas per oficialią Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Feliksas

Feliksas portretas
„Kauno dienoje" labai mažai rašoma apie tenisą. Net nėra skyrelio apie teniso naujienas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių