Quantcast

Nutrūko E. Kavaliausko pergalių serija – kova su R. Robinsonu baigėsi lygiosiomis

  • Teksto dydis:

30-mečiui Lietuvos boksininkui Egidijui Kavaliauskui šeštadienį nepavyko pratęsti pergalių serijos profesionalų ringe. Filadelfijoje (JAV) vykusiame kovų vakare E. Kavaliauskas lygiosiomis baigė kovą su 33-ejų metų amerikiečiu Ray'umi Robinsonu.

Pusvidutinio svorio kategorijos kovoje po visų dešimties raundų teisėja Rose Lacend pergalę 97:93 skyrė R. Robinsonui, tačiau viską lėmė kitų dviejų teisėjų - Dave'o Braslow ir Kevino Morgano - verdiktas. O jie abu užfiksavo lygiąsias 95:95.

„Aš laimėjau šią kovą ir padariau tą įtikinamai. Teisėjai su tuo nesutiko ir aš negaliu kontroliuoti to, kaip jie stebėjo šią kovą. Aš vis dar noriu kautis dėl pasaulio čempiono diržo, nes manau, kad nusipelniau pergalės. Vis dar esu nenugalėtas ir žinau, kad galiu įveikti visus varžovus pusvidutinio svorio kategorijoje“, - po kovos kalbėjo E. Kavaliauskas.

Pasaulio čempiono diržas priklauso amerikiečiui Terence'ui Crawfordui.

Iki šios kovos E. Kavaliauskas per savo karjerą profesionalų ringe buvo laimėjęs visą 21 kovą (17 - nokautais). R. Robinsono sąskaitoje - 24 pergalės (12 - nokautais) ir 3 pralaimėjimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pykit nepykit

pykit nepykit portretas
eilinį kartą boba nuteisėjavo, kaip ir pirmoj kovoj GGG su Canelo, matyt tos šliurės paperkamos lenvai kaip ir prostės, bet niekas neįtaria. Nes žinau muitinėse dirbančios bobos kyšius ima ir niekas net neįtaria, nes deklaruoja ale šventai atlieka pareigas. Tvarkyti reik betvarkę visur su tom nekaltom avelėm.

Algirdas

Algirdas portretas
Žiūrėjau kovą ką tik. Egis spaudė visą laiką. Gal tik du raundus iš 10 atidavė juodžiui. Komentatoriai taip pat visą kovą gyrė Egį ir nesuprato tokio ,,nuosprendžio". Juodis iš kart po kovos bandė visus įtikinti, kad jis aiškus nugalėtojas ir šoko ant virvių kampe, o teisėjų nuskriaustas Egis išliko santūrus, kaip dera Lietuvos sporto žvaigždei. Geriausios sėkmės Tau Egidijau.

Algirdas

Algirdas portretas
Tada nesuprantama, kaip teisėja įžvelgė tokį skirtumą 97 - 93!Čia gi ,,vieni vartai". Po tokio teisėjavimo jai neturėtų būti leidžiama teisėjauti tokioms svarbioms varžyboms. Gal parsidavė lažybų kompanijai?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių