Quantcast

„Nemuno žiede“ vėl karaliauja „DRAG‘ūnai“

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį "Nemuno žiede" griausmingai ir smagiai startavo pirmasis šių metų traukos lenktynių renginys – "DRAG’ūnai".

Daugiau nei 50 dalyvių ir virš 1,5 tūkst. žiūrovų, užplūdusių "Nemuno žiedą", įrodė, kad visi pasiilgo variklių riaumojimo ir svylančių padangų kvapo.

Pirmajame "DRAG‘ūnų" renginyje gražių vaizdų ir įspūdingų automobilių netrūko ne tik trasoje, bet ir už jos ribų. Savo jėgas bandė amerikietiški "Chevrolet Corvette SRT" , "Dodge Challenger Hellcat" ir "Ford Mustang GT", vokiečių žvaigždės – "Mercedes AMG CL 63" ir AMG GLE 63, po savo kapotu slepiantys kone 500 AG variklius.

Vakaro galingiausiu automobiliu neabejotinai galima tituluoti modifikuotą "Nissan GTR", turintį daugiau nei 1 200 AG.

Žiūrovų dėmesio sulaukė ir du ne kasdien sutinkami modeliai – "Porsche 911 GTR" ir egzotiškasis "McLaren 720 S". Jų dvikova tapo vienu laukiamausių ir labiausiai aptarinėjamų vakaro reginių. Tie žiūrovai, kurie nenorėjo būti tik pasyvūs veiksmo trasoje stebėtojai, galėjo savo jėgas išbandyti kartodromo trasoje, o geriausią rato įveikimo laiką pademonstravęs laimėjo prizą – galimybę "Nemuno žiedo" trasoje įveikti kelis ratus, vairuojant "Ferrari F430". Visiems buvo siurprizas, kai paaiškėjo, kad greičiausias tądien kartodrome buvo 11-metis berniukas! Lieka tik klausimas, kaip jam pavyks suvaldyti "Ferrari" ir ar jis pasieks šio automobilio pedalus? Taigi sezonas atidarytas ir keletą ateinančių mėnesių "Nemuno žiede" tikrai netrūks greičio ir adrenalino entuziastų ir jiems skirtų renginių. Artimiausias jų – "AKU Šeimų diena Nemuno žiede", kur sau skirtas pramogas ras ir suaugusieji, ir vaikai. Taigi gegužės 10-ąją "Nemuno žiedas" taps visos šeimos susibūrimo vieta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių