Quantcast

Riaušėse dalyvavusį kovotoją A. Misiūną Lietuvos kikboksingo federacija diskvalifikavo metams

  • Teksto dydis:

Antradienį prie Seimo vykusiose riaušėse dalyvavęs žinomas kovotojas Arnolda Misiūnas sulaukė bausmės iš Lietuvos kikboksingo federacijos.

Federacija pareiškė, kad smurto netoleruoja, todėl žinomas sportininkas, per riaušes metęs akmenį į pareigūnus, bus metams diskvalifikuotas.

Apie tai Lietuvos kikboksingo federacija WAKO paskelbė savo feisbuko paskyroje.

„Gerbiami bičiuliai, sportininkai, kovinių sporto šakų mėgėjai! Reaguojame į mus pasiekusią informaciją dėl asmens, dalyvavusio riaušėse prie Lietuvos Respublikos Seimo. Kaip žinia, Lietuvos kikboksingo federacija netoleruoja smurto, jokiu būdu nepateisina agresijos ir elgesio, tiesiogiai prieštaraujančio mūsų diegiamoms vertybėms. Sportininkas, dergiantis ne tik savąjį, bet ir sporto klubo, sporto šakos vardą, bus metams laiko suspenduotas, negalės dalyvauti varžybose. Detales aiškinamės, dėkojame kiekvienam, nelikusiam abejingu“, – rašoma Lietuvos kikboksingo federacijos feisbuko paskyroje.

Sportininkas, dergiantis ne tik savąjį, bet ir sporto klubo, sporto šakos vardą, bus metams laiko suspenduotas, negalės dalyvauti varžybose.

Federacija portalui delfi.lt patvirtino, kad šis sprendimas taikomas A.Misiūnui.

Savo poziciją išdėstė ir „Sparta Fight Gym“, kuriam atstovauja A.Misiūnas.

„Gerbiami „Sparta Fight Gym“ draugai! Gauname vis daugiau klausimų apie situaciją dėl vaizdo įrašo su asmeniu, dalyvaujančiu riaušėse prie Lietuvos Respublikos Seimo, kuris daliai žmonių panašus į mūsų klubo sportininką Arnoldą Misiūną.

Mes kalbėjome apie tai su Arnoldu ir gavome jo tvirtą atsakymą, kad nors jis ir buvo vykusiame mitinge ir po jo prie Seimo, bet riaušėse nedalyvavo ir vaizdo įraše užfiksuotas ne jis.

Mes pasitikime savo sportininkais bei klubo draugais-klientais, todėl nematome priežasčių imtis kažkokių griežtų priemonių prieš mūsų klubo atstovą, nors manome, kad jam nevertėjo dalyvauti nesankcionuotame mitinge po teisėtai skirto laiko pabaigos.

Tačiau norime patikinti, kad viena iš pagrindiniu „Sparta Fight Gym“ vertybių yra visiška netolerancija agresijai ir smurtui ir mes smerkiam riaušininkų veiksmus prieš teisįtą Lietuvos valdžią ir tvarką prižiūrėjusius policijos pareigūnus. Tad jeigu paaiškės, kad riaušėse dalyvavo kažkas iš mūsų klubo sportininkų (-ių), tai mes nutrauksime bet kokius santykius su juo (-a) dėl „Sparta Fight Gym“ vertybių nesilaikymo ir mūsų vardo menkinimo.

Taip pat norime pareikšti nuoširdžią padėką visiems pareigūnams, užtikrinusiems visuomenės saugumą kilusių riaušių metų. Tiesiog ačiū Jums už Jūsų darbą!“, – rašo „Sparta Fight Gym“.

Tai, kad dalyvavo mitinge po leistinos valandos, neslėpė ir pats kovotojas. Jis savo socialiniuose tinkluose dalijosi vaizdo įrašais iš įvykio vietos.

Delfi.lt A.Misiūnas teigė, kad įraše akmenį metantis vyras nėra jis, o tik panašus į jį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kovojai už Lietuvą ir jos piliečius pašalina nuo sporto, kaip daugelį....kuo skiriasi KGB metodai

Laisve

Laisve portretas
Malacius . Turi savo nuomone.

ALGIS

ALGIS portretas
''Kovotojas'' su akmenimis rankose, jis tokiu vardu 'kovotojas'' negali vadintis , tai CHULIGANAS .
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių