Quantcast

LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė susitiko su olimpine vicečempione A. Gerasimenia

  • Teksto dydis:

Penktadienį Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete (LTOK) Vilniuje lankėsi Baltarusijos plaukimo žvaigždė Aliaksandra Gerasimenia.

34 metų dukart Londono olimpinių žaidynių sidabro medalininkė, Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja, pasaulio ir Europos čempionė susitiko su olimpine čempione LTOK prezidente Daina Gudzinevičiūte.

„Su Aleksandra kaip dvi olimpietės kalbėjomės apie Baltarusijos sportininkų padėtį šalyje. Ji padėkojo už lietuvių palaikymą Baltarusijai, kuris šioje sudėtingoje situacijoje mūsų kaimynams – labai svarbus.

Mes esame bendravę su Baltarusijos sporto solidarumo fondu ir esame pasirengę palaikyti atletus, galimai atvyksiančius treniruotis į Lietuvą“, – po susitikimo sakė LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė.

Plaukimo žvaigždė Lietuvoje vieši Baltarusijos sporto solidarumo fondo kvietimu.

Olimpinė čempionė, Tarptautinio olimpinio komiteto narė D. Gudzinevičiūtė šį mėnesį jau buvo susitikusi su buvusiu Baltarusijos olimpinio komiteto generaliniu sekretoriumi, Etikos komisijos pirmininku, Baltarusijos sportinių šokių federacijos prezidentu Anatolijumi Kotovu, šiuo metu Lietuvoje apsistojusiu Baltarusijos sporto solidarumo fondo direktoriumi Aleksandru Apeikinu ir fondo projektų vadovu Maksimu Berezinskiu.

LTOK prezidentė svečiams užtikrino visokieriopą organizacinį palaikymą bei pagalbą susisiekiant su svarbiomis institucijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių