Quantcast

„LTeam žiemos festivalis 2021“: sporto šventė bus minima virtualiai

  • Teksto dydis:

Pasaulį jau metus supančiojusi pandemija privertė prisitaikyti prie pokyčių ir kasdieniame gyvenime. Ne išimtis ir Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) bei Lietuvos olimpinis fondas (LOF), kurie ir toliau tęsia savo misiją. „Susikurkime sporto šventę patys“, – ragina „LTeam žiemos festivalio 2021“ organizatoriai.

Kaip ir „Olimpinė diena“ praėjusią vasarą, taip ir artėjantis „LTeam žiemos festivalis“ vyks virtualiai. Vasario 17-21 dienomis žiemos sporto šventę nuo 2014-ųjų rengiantys LTOK ir LOF kvies Lietuvos gyventojus aktyviai leisti laisvalaikį ir laimėti prizų.

„Virtualus lietuviškos olimpinės mylios bėgimas minint Tarptautinę olimpinę dieną sutraukė daugiau nei 3000 dalyvių. Mums tai buvo įrodymas, kad sportuoti žmonės tikrai mėgsta, tiesiog kartais jiems reikia paskatinimo, – įsitikinusi olimpinė čempionė, Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) narė, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. – Karantino metu sportas tapo ypatingai svarbus, nes padeda palaikyti ne tik gerą fizinę, bet ir emocinę savijautą. Taip pat dabar tai – ir galimybė prasiblaškyti bei atsitraukti nuo kasdienių rūpesčių.“

Trečiąją vasario savaitę vyksiančio festivalio metu visi kviečiami užsiimti jiems patinkančia aktyvia veikla – bėgimu, vaikščiojimu, dviračio minimu, čiuožimu su slidėmis ar pačiūžomis, taip pat jogos ar kitomis treniruotėmis namų sąlygomis. Pastarąsias, specialiai festivaliui parengtas „LTeam“ sportininkų, draugų ir rėmėjų, nuo vasario 17 dienos bus galima rasti ir „LTOK & LTeam“ „Youtube“ paskyroje. Pagrindinė pasirinktos veiklos sąlyga – saugumo ir Vyriausybės nustatytų karantino reikalavimų laikymasis.

Dalyvauti virtualiame „LTeam žiemos festivalyje“ – itin paprasta. Vasario 17-21 dienomis sportuojant reikia užfiksuoti treniruotės momentą nuotraukoje ir pasidalinti socialiniuose tinkluose su grotažyme #ŽiemosFestivalis2021. Tiesa, papildoma sąlyga – nuotraukoje turi matytis žodis „LTeam“.

„Tai galima padaryti įvairiausiais būdais – su slidėmis iščiuožti ant sniego, išbėgti bėgimo programėlės žemėlapyje, sudėlioti iš sporto inventoriaus ar paprasčiausiai užrašyti ant popieriaus lapo, – pasakojo LOF direktorius Mantas Marcinkevičius ir netrukus suintrigavo. – Visgi originalumas ir kūrybiškumas nebus nepastebėtas ir už tai bus skirti papildomi prizai.“

Festivalio metu „LTeam“ „Facebook“ paskyroje vyks ir kūrybiškiausios nuotraukos konkursas – daugiausiai patiktukų sulaukusių fotografijų autoriai bus apdovanoti prizu iš Tokijo olimpinės kolekcijos.

Tiesa, nė vienas nemokamo virtualaus renginio dalyvis neliks be dovanų – visų lauks prizai iš „LTeam“ atributikos. Juos atsiimti bus galima pasirinktoje šalies „Eurovaistinėje“. Norintiems gauti dovanas bus būtina užpildyti specialią registracijos anketą, kuri bus patalpinta LTOK.lt svetainėje.

Visą detalią informaciją apie „LTeam žiemos festivalį 2021“ galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių