Quantcast

Lietuvos rankinio rinktinė pradės paskutinį 2022 metų Europos čempionato atrankos langą

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė pirmadienį 21 val. rungtynėmis išvykoje su Izraelio rinktine pradės paskutinį 2022 metų Europos čempionato atrankos langą.

Kaip pranešė rankinis.lt, sekmadienio vakare Lietuvos rankininkai iš Vilniaus išskrido į Tel Avivą, tačiau ten nuvykti planuotos sudėties mūsų komandai nepavyko.

Dar prieš treniruočių stovyklą koronavirusu persirgę Arminas Stankūnas ir Deividas Jovaišas turėjo debiutuoti vyrų rinktinėje oficialiose rungtynėse, tačiau prieš pat skrydį atlikti papildomi koronaviruso testai vis dar buvo teigiami ir šie du rankininkai vykti su komanda negalėjo.

Jau anksčiau buvo aišku, kad rinktinėje neišvysime sergančių Skirmanto Plėtos, Mindaugo Dumčiaus ir Deivido Virbausko bei traumuotų Beno Petreikio ir Viliaus Rašimo.

Prie Lietuvos rinktinės Izraelyje prisijungia užsienyje rungtyniaujantys Gerdas Babarskas, Lukas Simėnas, Giedrius Morkūnas ir Tadas Stankevičius. Nors jų kelionėse taip pat būta nesklandumų dėl apsunkintų sąlygų keliaujant į Izraelį, tačiau visi keturi rankininkai Tel Avivą pasiekė ir yra pasiruošę žaisti šiose rungtynėse.

Aidenas Malašinskas, Jonas Truchanovičius ir Valdas Drabavičius Lietuvos rinktinei padėti galės ketvirtadienį rungtynėse su Islandija ir sekmadienį mače prieš portugalus. Būtent šie du mačai mūsų rinktinei bus lemtingi, kadangi norint patekti į Europos čempionatą mūsų rankininkams būtina rinkti taškus prieš pirmąsias dvi vietas grupėje užimančias komandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių