Quantcast

Lietuvos rankinio lygos pusfinalyje „Dragūnas“ kausis su Alytaus „Varsa-Stronglasu“

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą paaiškėjo, kad Klaipėdos „Dragūno“ varžovai Lietuvos rankinio lygos pusfinalyje bus Alytaus „Varsos-Stronglaso“ rankininkai.

Klaipėdos komanda į pusfinalį žengė dukart įveikusi Panevėžio „Grifą“ (38:24; 30:28). Tuo metu alytiškiai sukūrė intrigą. „Varsa-Stronglasas“ pirmas ketvirtfinalio rungtynes, vykusias „Kauno Ąžuolo-KTU“ namų aikštelėje, pralaimėjo (23:34), o atsakomąsias rungtynėse Alytuje laimėjo (28:23).

Lemiamas susitikimas šįvakar vyko kauniečių aikštelėje. Alytiškiai dar kartą pademonstravo savo pranašumą (33:27) ir užėmė paskutinę laisvą vietą pusfinalyje.

Pusfinalyje bus kovojama taip pat iki dviejų pergalių.

Pasak Klaipėdos „Dragūno“ vyr. trenerio Artūro Juškėno, komandai dar prieš paaiškėjant, su kuo teks žaisti, buvo iškeltas vienintelis uždavinys – patekti į finalą.

Vis dėlto pusfinalio susitikimai bus itin nelengvi – Alytaus komanda yra puikiai pažįstamas galingas varžovas, prieš kurį žaidžiant negalima atsipalaiduoti.

Pirmasis „Dragūno“ ir „Varsos-Stronglaso“ mūšis vyks balandžio 24 d. 19 val. Klaipėdoje, antrasis – balandžio 27 d. Alytuje. Jeigu prireiks trečiųjų rungtynių, jos vyks gegužės 1 d. Klaipėdoje.

Kitame pusfinalyje susitiks Vilniaus „Šviesa“ ir Kauno „Granitas-Karys“.

Padėtį kiek apsunkins ir tai, kad „Dragūnas“ bus ką tik grįžęs iš Baltijos rankinio lygos finalo ketverto Baltarusijoje ir papildomai pasirengti Lietuvos rankinio lygos pusfinaliui beveik nebus laiko. Baltijos rankinio lygos finalo ketverte balandžio 20 d. „Dragūnas“ susigrums su Zaporožės ZTR (Ukraina), 21 d. – su Ryhimakio „Cocks“ (Suomija) arba Minsko SKA (Baltarusija).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių