Quantcast

Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato etape Rokiškyje paaiškėjo ketvirtfinalių poros

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Rokiškio rajone, Velykalnio aikštyne prasidėjo TOP SPORT Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato pirmasis etapas.

 

18 moterų ir 23 vyrų komandos pirmą dieną varžėsi dėl kelialapių į ketvirtfinalį.

Po grupių etapo moterų varžybose pasirodymą tęsė 16 komandų. Vietas ketvirtfinalyje pelnė didžioji dalis favoritėmis laikytos poros. Atkakliausiai vykusioje pirmojo atkrintamųjų varžybų rato akistatoje Karolina Šantarytė ir Evelina Matiukaitė 2-1 (21:15, 17:21, 15:8) palaužė VU atstoves Indrę Pretkelytę ir Jovitą Bukantytę.

Ketvirtfinalyje K. Šantarytė ir E. Matiukaitė žais su Liubov Zobnina ir Kristina Majauskaite-Adomavičiene.

Galingai Rokiškyje žaidžiančios Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė ketvirtfinalyje išmėgins jėgas su Aušrine Kulvičiūte ir Svetlana Bekiš-Šturo.

Į aukščiausias vietas taip pat besitaikančios seserys Gerda ir Rugilė Grudzinskaitės ketvirtfinalyje žais su Irina Zobnina ir Daniele Kvedaraite. Likusiame ketvirtfinalio mače kausis Jekaterina Kovalskaja su Dominyka Naudužaite prieš Skalvė Križanauskaitę ir Arianą Rudkovskają. Ketvirtfinaliai sekmadienį prasidės 10 val.

TOP SPORT Lietuvos vyrų paplūdimio tinklinio čempionato favoritai taip pat įrodinėja savo vertę, bet netrūksta ir atkaklių kovų. Trijose pirmojo atkrintamųjų varžybų rato kovose prireikė trijų setų.

Donatas Repečka ir Aivaras Balkauskas 2-1 (21:15, 16:21, 15:7) įveikė Vilių Biknerį bei Igną Šlaustą, Donatas Pašvenskas su Deimantu Jarmalavičiumi 2-1 (13:21, 21:14, 15:13) palaužė Paulių Vielį ir Joną Skukauską, o Karolis Palubinskas ir Adomas Strazdas 2-1 (21:16, 16:21, 15:7) įrodė pranašumą prieš Povilą Martišių ir Edvardą Jašinską.

Vietas ketvirtfinalyje pelnė visos keturios stipriausios turnyro poros pagal reitingą. Dėl vietos pusfinalyje favoritai ir praėjusių metų Lietuvos čempionai Artūras Vasiljevas ir Robertas Juchnevičius žais su Karoliu Palubinsku ir Adomu Strazdu.

Linas Petravičius ir Gilbertas Kerpė susitiks su D. Repečka ir A. Balkausku, Artūras Vincėlovičius ir Arnas Rumševičius kausis su D. Pašvensku bei D. Jarmalavičiumi, o Tomas Staševičius bei Emilis Bartkus žais su Albert Tomaševičiumi ir Mantu Donėla. Vyrų ketvirtfinaliai Rokiškyje taip pat prasidės 10 val.

Moterų finalas sekmadienį numatomas 14.30 val., vyrų – 15.30 val.

Šių metų TOP SPORT Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionatą sudaro trys etapai. Antrasis etapas vyks Vilniuje liepos 23-24 dienomis, o finalinis trečiasis – rugpjūčio 6-7 dienomis taip pat Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių