Quantcast

Lietuvos paplūdimio tinklininkės iškovojo sidabro medalius

  • Teksto dydis:

Latvijoje vykusiame Rytų Europos moterų paplūdimio tinklinio čempionato (EEVZA) etape "Ergo Open" lietuvės Monika Povilaitytė ir Karolė Virbickaitė užėmė antrąją vietą.

Lietuvos duetas D grupėje laimėjo abu susitikimus ir iškart pateko į ketvirtfinalį. Jame M. Povilaitytė ir K. Virbickaitė 2-0 (21:18, 21:11) nugalėjo kitą mūsų šalies porą - Ievą Vasiliauskaitę ir Jekateriną Kovalskają.

Pusfinalyje lietuvės po 37 min. trukusios kovos 2-0 (21:19, 25:23) įveikė latves Alisę Lecę ir Martą Ozoliną ir tik finale 0-2 (12:21, 24:26) pralaimėjo gerai žinomoms ukrainietėms Valentinai Davidovai ir Jevgenijai Ščipkovai.

I. Vasiliauskaitė ir J. Kovalskaja C grupėje iškovojo vieną pergalę ir patyrė vieną nesėkmę, o aštuntfinalyje 2-0 (21:14, 21:19) nugalėjo ruses Tatjaną Kopylovą ir Anastasiją Petruniną.

Vyrų varžybose Lietuvos atstovai Robertas Juchnevič ir Artūras Vasiljevas neįveikė grupės etapo.

Rugsėjo 1-4 dienomis Jūrmaloje vyks Europos čempionato etapas "Jūrmala Masters". Kvalifikacinėse varžybose savo jėgas išmėgins ir keturios Lietuvos poros - vaikinai Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis, merginos Urtė Andriukaitytė ir I. Vasiliauskaitė, Ieva Dumbauskaitė ir Irina Zobnina, M. Povilaitytė ir K. Virbickaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių