Quantcast

Lietuvos kartingo čempionato lenktynės kraustosi į Vilnių

  • Teksto dydis:

Jau kitą šeštadienį, liepos 9-ą dieną, sostinės Plytinės kartodrome rinksis greičiausi Lietuvos kartingo meistrai ir gaus kartų motorai – čia vyks LKF Lietuvos kartingo čempionato 3-iojo etapo ir „ART Kart“ taurės 3-iojo etapo varžybos.

Į varžybas susirinkę kartingo sporto aistruoliai galės grožėtis pačių greičiausių, aukščiausios kvalifikacijos lenktynininkų kova. Viena iš laukiamų žvaigždžių – Europos čempionas Simas Juodviršis, kuris šiais metais važiuos visų Lietuvos čempionato etapų lenktynėse. Adrenalino ir visokeriopų įspūdžių žiūrovams užtikrins ir kitų tituluotų meistrų važiavimas – tokie šio sporto grandai, kaip Paulius Paškevičius, Rokas Baciuška, Evaldas Dzialtuvas savo meistriškumą nuolat demonstruoja Europos trasose.

Vizualiai įspūdingiausiai turėtų atrodyti greičiausių tarptautinių klasių, tokių kaip „KZ2“ važiavimai. Nes šios klasės technika galima pavadinti kartingo pasaulio „F1“ atitikmeniu. Šių kartingų motorai yra su aukščiausiu forsavimo laipsniu, stabdomi visi ratai, yra šešių pavarų dėžė. Jų važiavimai atrodo įspūdingai. Be viso to, šiais metais LKF Lietuvos čempionato varžybų savaitgaliais, tose pačiose trasose, vyksta ir „ARTkart“ taurės varžybos, o tai savo ruožtu suteikia dar daugiau patrauklumo žiūrovams.

Varžybų organizatoriai taip pat užsimena, kad liepos 9-ą dieną Vilniaus Plytinės kartodrome apsilankiusių automobilių sporto aistruolių lauks ir žiūrovų zona, kurioje netrūks pramogų ir įvairios veiklos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių